2777
2789
عنوان

خواهش میکنم راهنمای کنین

69 بازدید | 7 پست

تکه زمینی توی شهر داریم خودمان روستا زندگی میکنیم ۱۱۰متره که الان اگر بسازمش ۲ میلیارد میخاد که ما نداریم اما من توی دیوار گشتم دیدم توی همون شهر یک واحد تکمیل هستش با طبقه هوای ..۱۵۰۰ میخایم که زمینمون بفروشیم حداقل ۱ میشه فروخت .من جاشو دوست ندارم یک لا بازه....حالا خودمان هم ۲۰۰ تومن داریم میخایم ۳۰۰ قرض بگیریم واحد بخریم نمیدونم زمین خوبه یا واحد تکمیل 

واحد بخرین بهتر از زمینه با این شرایط ساخت و ساز یکم زمان میبره اگ دوست دارید سریعتر بشه واحد بخرین

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جات بودم تو همین زمین کم کم اما با صرف زمان خورد خورد خونمو تکمیل میکردم ، بهتر از اینکه زیر بار کلی بدهی و قرض وام بری زمان میبره ساختنش اما اونجوری که دلم بخواد میسازمش عمه مونم همین کارو کرد الان ساکن شده تو خونه ای که ساخته ساکنه

اگه بتونید بسازید زمین خوبه مزایاش بیشتره اما هزینه ساخت بالاس اگه خیلی به آپارتمان احتیاج دارید زمی ...

نه متاسفانه نمیتونیم بسازیم من میگم واحد بخریم بدیم کرایه رهن بگیریم اینجوری خوبه اخه فقط ۳ طبقه هستش طبقه ۲ با هوای مال ما میشه انشاالله طبقه پتیینو شاید هم خریدیم پول داشتیم ممنون عزیزم

من جات بودم تو همین زمین کم کم اما با صرف زمان خورد خورد خونمو تکمیل میکردم ، بهتر از اینکه زیر بار ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون اخه اونجا باید خونه بگیریم تا نزدیک باشیم وسایل سال به سال گرونتر میشه شوهرم اصلا نمیتونه کارگری کنه اخه سخته وسایل ببره تا سر زمین چون کوچه هستش