2777
2789
عنوان

مسئولیت زن در زندگی

833 بازدید | 68 پست

سلام دوستان 

فرض کنید اگر مردی تمام وظایفشو به عنوان یه شوهر انجام بده از تهیه خونه و ماشین و وسایل منزل گرفته تا مهریه و نفقه و خرجی خونه خرجی خانم و...

و سایر وظایف حمایتی و عاطفی خونه و خانواده

اما در ازاش انتظار داشته باشه خانم هم مثل اقا مسئولیت داشته باشه به زندگی

ینی خانم متعهد بشه رسمی که خانه داری و اشپزی بکنه

این انتظار بجاییه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زمان زمان فمنیستی هستش ، همه کار ها باید برابر باشه چرا فکر میکنید شست شو و غذا پختن وظیفه ما ، ماهم باید بیرون کارکنیم در امد مستقل داشته باشیم و همه هزینه ها برابر باشه

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

وظایف مثلی پخت و پز و نظافت و اینا از نظر قانونی وظیفه زن نیست

ولی تهیه مسکن و ماشین و خرج خونه و.... از نظر قانونی وظیفه آقا هست

ولی خب اگه عرف رو نگاه کنید وقتی آقا اینارو فراهم میکنه در مقابلش هم خانوم باید اینکاررو در حد توانش انجام بده

عزیزم زمان زمان فمنیستی هستش ، همه کار ها باید برابر باشه چرا فکر میکنید شست شو و غذا پختن وظیفه ما ...

حالا اومدیمو خانم شاغل نبود که طبق گفته ی اسی نیست ،کاربرد خانم تو این زندگی چیه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂