2777
2789

دوستان من ۲۵ سالمه ؛ خیلی وقتها اینجا تاپیک هارو میخونم اما امروز به دلیل مشکل و استرسی که دارم مجبور شدم ورود کنم من دو شب پیش متوجه شدم کشاله رانم یه سری کبودی های کوچیکی ایجاد شده سبز رنگ یه کبودی بزرگتر هم به نسبت به طرف کمرم ... همون شب از استرس رفتم دکتر و آزمایش برام تجویز کرد امروز هم روی بازوی راستم یه کبودی دیگه پیدا کردم ... دارم از استرس میمیرم نمی‌دونم چکار کنم کارم شده گریه ... هزار تا فکر میاد تو ذهنم 

از سرطان خون بگیر تا بیماری های زمینه ای و انعقاد خون ... خیلیییییییییییی میترسم ... آخه من تازه کارم رو شروع کردم در شرف ازدواجم😭😭 

شما اینجوری شدید ؟ ۱۲ روز دیگه جواب آزمایشم میاد خیلیییی میترسم اگر تو این مدت کبودی ها بیشتر بشن چی ؟ خیلیییی میترسم 

یه مدتم قرص ضد حساسیت فلوکسیتین مصرف کردم به مدت تقریبا ۲ هفته 

میتونه از اون باشه؟ از حساسیت و گرما باشه؟؟؟

به خودت استرس نده با اضطراب نمیتونی مشکلی رو حل کنی عزیزم ممکنه هیچ مشکلی هم نباشه 🌸

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جای کبودیت درد داره 

من و مادرم همین شکلی میشدیم ازمایش دادیم از کمبود یه سری ویتامین ها بود خدارو شکر رفع شد 

نگران نباشه ان شاءالله خیره 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

معمولا كم خوني هست اما بايد منتظر جواب ازمايش باشي

ب دكتر و ازمايشگاه گفتي ك دارو مصرف ميكردي؟ جواب ازمايش شايد تغيير كنه

توي عوارض قرص سرچ كن ببين اين هست يا نه من ك نشنيدم تاحالا

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

منم رون و کشاله رونم بی دلیل چند ماهه کبود میشه . یعنی سرطان دارم؟😂😐

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

معمولا كم خوني هست اما بايد منتظر جواب ازمايش باشيب دكتر و ازمايشگاه گفتي ك دارو مصرف ميكردي؟ جواب ا ...

قبلاً کم خونی داشتم دارو مصرف کردم اما بعد از اون نرفتم برای چکاپ نمی‌دونم الان شرایطش به چه شکله ...به دکتر گفتم گفت احتمالش خیلی کمه ... 

نه اصلا درد ندارم ...😭

استرس نداشته باش گلم مطمعنم چیزی نیست 

برامن بزرگ بودن احتمالا بخاطر همون درد داشتن 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍