2777
2789
عنوان

خانواده ی مورد علاقمممممممم

257 بازدید | 13 پست

من دلم خانواده ی مذهبی میخواددددد کاملا و واقعا مذهبی 

خانواده ی من معمولین ازین لحاظ،یکم پایینتر شاید 

کاری نمیشه کرد ،امیدوارم خودم بتونم همچین خانواده ی بسازممم

... 🤍🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسمش قشنگه.تعصبات الکی روانیت میکنههمینو سفت داشته باش که بهترینهفقط پوششتو حفظ کن.بقیش مهم نیست

وقتی هم عقیده نباشی با خانوادت بالاخره رفتارهایی دارن که ازارت بده 

ولی وقتی یکی باشن اینطوری نیست 

چه هردو مذهبی چه غیر مذهبی ،مثل همن

... 🤍🦋
وقتی هم عقیده نباشی با خانوادت بالاخره رفتارهایی دارن که ازارت بده ولی وقتی یکی باشن اینطوری نیست چه ...

گاهی کارایی میکنن که حتی بچه ی ۴ ساله خندش میگیره

من میگم گاهی به کارایی که میکنن فکر کنن و ببینن که از نظر عقلی درسته یا نه.مثلن:برق وصل میشه صلوات میدن.مخترع برق کی بود؟

گاهی کارایی میکنن که حتی بچه ی ۴ ساله خندش میگیرهمن میگم گاهی به کارایی که میکنن فکر کنن و ببینن که ...

ربطی به مخترع برق نداره عزیز، چون ادیسون بود باید چیکار کنن؟ دعاهای کلیسا رو بخونن؟ 

یک بهونه برای بهتر کردن جو هست همین 

به عنوان دختری که تویه خانواده مذهبی به دنیا اومدم و همچنین پدرم روحانی هستن به هیچ وجه تعصب ندیدم...

اتفاقاً خیلی جاها پدرم از ماها اپن مایند تره!!!

تعصب بیجا و الکی مذهبی و غیر مذهبی نداره!!

به عنوان دختری که تویه خانواده مذهبی به دنیا اومدم و همچنین پدرم روحانی هستن به هیچ وجه تعصب ندیدم.. ...

منم منظورم همچین چیزیه 

کسی که واقعا مذهبیه با تفکری که خیلیا دارن راجع به افراد مذهبی،که متعصب و ..،یکی نیست 

... 🤍🦋