2777
2789

خدایی چرا برامون انقد مهمن؟بهمون بی محلی میکنن حالمون بدمیشه

با کسی میگن میخندن حالمو بدمیشه

ی چی تو رابطمون کم و زیاد میشه حالمون بدمیشه

چرا ی بار مردا نمیترسن مارو از دست بدن؟؟ زیبایی مختص خانوماس اونا باید بترسن ک مارو از دست بدن 

من ی جوری بیخیال شوهرم شدم حتی رمز گوشیشو ندارم بهشم شک دارم ولی ۱سال ونیمه پدره خودمو دراوردم از گلوم‌زدم رفتم کلاس خیاطی توسرما تو گرما با ماشین یا باتاکسی رفتم و اومدم صدامو درنیاوردخسته شدم و تو تنهاییام زار زدم ولی باز کم نیاوردم

ب خودم قول داد خودمو بکشم بالا اونقدی بکشم بالا اونقدی پول دربیارم محل سگ بهش ندم هیچ ترسی نداشته باشم ک بهم پول نده

اونقدی دستم تو جیبم باشه ب خودم برم مسافرت خارجی ب بهونه کار برم ک اون نگران باشه نکنه ی وقت مکم بزاره کسی بیاد جاش

من ادم خیانت نیستم ولی خیلی دلم میخاد روشو کم کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما اینطور نیستیم که یکی بدوئه دنبال دیگری یا یکی به طرف مقابل بی محلی کنه و بی اهمیت باشیم. برای هم ارزش قائلیم، به همون اندازه خم ترس از دست دادن یکدیگر رو داریم. از طرفی فضای کاری و شخصی همو هم درک میکنیم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به نظر من ادمی خر ک وارد رابطه بشه همه ی هست و نیست زن از بین میره من خودم جزو افرادیم که تا آخر عمر مجرد میمونم

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

دلیلش جامعه مردسالار .خودشیفتگی و خودخواهی مردان.زن‌ستیزی. نیازمند بودن زنها.پیکمی بودن و حسود بودن بعضی زنها برعلیه زنهای دیگه 

اخریشو شوهرم میگه مردا زنارو بازی روانی میدن اعتماد بنفس زنو میگیرن تا بدبختش کنن

به نظر من ادمی خر ک وارد رابطه بشه همه ی هست و نیست زن از بین میره من خودم جزو افرادیم که تا آخر عمر ...

سیاست مردای سمی که زنو ناتوان و بی اعتماد بنفس و بدبخت و تو سری خور کنن 

مردا بهم یاد میدن چطور اعصاب و روان زنو از بین ببرن

سیاست مردای سمی که زنو ناتوان و بی اعتماد بنفس و بدبخت و تو سری خور کنن مردا بهم یاد میدن چطور اعصاب ...

دقیقا ازدواج به درد زن نمیخوره ولی مرد بخاطر نیاز جنسیش مجبوره 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

من خودم پسر هستم ۲۹سالمه حرفای شمارو قبول دارم ولی ایشون هم در گفتن کلمات عشقولانه شاید مشکل داره شا ...

خب زنها هم عین مردا رفتار میکنن مردها هم درک کنن فکرش با مرد ولی در عمل اینطورن