2777
2789
عنوان

دلیل بسته بودن بخت خییلی از دخترا

166 بازدید | 13 پست

خواهرای گلم که مشکل ازدواج دارین من خودمم درگیرشم ازدواجم جور نمیشه کلیم خاستگار داشتم تاحرفشو میزدم بهم میخورد

قدو قیافه مم از خیلی از دخترا بهتره ولی نشد که نشد کلی دعا گرفتم نذر باطل سحر ذکر حتی حرز  حسار... هیچی نتیجه نگرفتم

تا اینکه پیش یه اقای سیدی تو امام زاده دیدم اومده زیارت اهل شهر ما نبوذ سرکتاب باز کردم 

بهم گفت دختر گلم تو خودتت بخت خودتو بستی گفت خیلی خاستگار داشتی گفتیشان وبختت پیچیده شده

گفت تو از اون دسته از ادمهای متاسفانه تا خودت به زبان بیاری میخواد برام خاستگار بیاد سریع بهم میخوره گفت راز دلتو برا هیچکس حتی مادرو خواهرتم نگوو تا رازتو بگی دیگه به اون نمیرسی

گفت حتی اگر یه حمع کفش هم بخوای بخری تا بزبون بیاریش سخت بهش میرسی گفت حتی با پسری هم اشنا شذی تورو واسه زندگی خواست گفت  نزار خانوادت از دهن خودت بشنون

بهش بگو پسره خودش و خانواذش خانوادتو در جریان بزارن

گفت خیلی هواست باشه به محض اینکه بگی کسی میخواذم دیگه سر نمیگیره

گفتم اینو براتون بگم شاید مشکل خیلیاتون که ازدواجتون جور نمیسه همن دلیل منه

گفت سنگینی و نحثی انرژی منفی گرفتت باید پاکسازی کنی و نفر بعدی اومد زندگیت حتی خودت با خودتم نگو فلانی عاشقمه یا میخوادم

راز دلتو به زبان نیار تا بهش برسی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برادرشوهر منم میگن اینجوری بوده همیشه نامزدی هاش بهم می‌خورده یه نفر بهشون میگه اصلا کسی نفهمه از خانواده فقط مادرشو خودش کارو ببرن جلو دقیقا همین کار و میکنن و با اولین سوژه مزدوج میشه 

منم  هر چی  ک بگم  شوهرم میخاد  فلان بخره  یا  چی کنه 

یا خودم میخام  چیکار کنم  سر نگرفته  

نگید  

و  روز دوشنبه   یا سه شنبه     غسل  فلق از اینترنت  سرچ کنید  انجام  بدید  عالیه 

میگما چرا من هرچی پیام میفرستم نمیاد

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

چه جالب

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

دعا نویسا پول میگیرن هر چرتی میگن دیگه

نه عزیزم بخدا این پول نگرفت حرفش عییین حقیته یبار امتحان کردم  هنه چی عالی بود تا راز دلی با زن داداشم گفتم هی نیومدن جلو دیگه درصورتی که قرار بود جمعه بیان

حتی گفتم الان که کسی در جریان نیس

وای آره منم اگه چیزی یا کسی رو بخوام به بقیه بگم نمیشه حالا وضع شما خوبه من از هرکی خوشم میاد یا آخر ...

وااای خداااا 

ولی من تا سه سال پیش از هرکی خوشم میومد تا بهش میگفتم بختش باز میشد سریع کسی دیگه رو میگرفت شاید برا 6موزد اینجوری داشتم

برادرشوهر منم میگن اینجوری بوده همیشه نامزدی هاش بهم می‌خورده یه نفر بهشون میگه اصلا کسی نفهمه از خا ...

ترو خداااااا پس این حرف انقد راسته

همین حرفم به داداشم واسع امورات زندگیش گفتن

حتی خواستی خونه بخری 

تا وقتی خریدی رفتی توش نزار کسی بفهمه وگرنه راکت میمونه

چرا گلم چی فرستادی نیومده

نوشتم چه نظریه جالب نیومد🙁