2777
2789
عنوان

خانما توروخدا یه لحضه بیاین واجبه

643 بازدید | 50 پست

وای دارم دیوونه میشم بخدا کم مونده سکته کنم

حامله ام توروخدا یه راهی بگین دارم میمیرم

درد و مشکلات خودم کم بود اینم اضافه شد

مامانم ازدواج مجدد داشته شوهرش یه روانی تمام عیاره،یمدت خوب میشه دوباره روانی بازیش گل میکنه بارها تا طلاق رفتن بارها مامانم فرار کرده کتکش زده ولی انقد قلدره و براهمع دردسر درست کرده که مامانمو بزور مجبور کرده برگرده

چندماهی بود خوب بود،الان چندمدتع انگار دوباره شیشه ای چیزی میکشه،چندروزه به مامانم داره تهمت خیانت میزنه،یکسره میشینه چرت وپرت میگه چندبار زدتش،ولی مامانم چون من حاملم تحمل کرده بود،چون میدونست توخونه رو ترک کنه شوهرش اولین جایی که حمله میکنه خونه ماست،چون من حاملم می‌ترسید شوهرش بیاد بلایی سرم بیاره

تااینکه امروز ظهر ی شماره ناشناس زنگ زد جواب دادم مامانم بود با گریه میگفت من فرار کردم از خونه از دیشب داره کتکم میزنه میگه باید اعتراف کنی خیانت کردی،دیگه نتونستم طلاهامو برداشتم فرار کردم الان خونه خالتم،به هیچکس نگو،چندروز دیگه هم فرار میکنم میرم خارج شهر ب گوشیمم زنگ نزن چون دست خودشه مواظب باش چون میاد سراغ شما ببخش دیگه نتونستم طاقت بیارم

وای دارم دق میکنم،هم غصه خودشو میخورم چیکارمیخاد بکنه کجا میخاد بره تا کی تا کجا اگه گیرش بیاره میکشدش،اگه بیاد در خونه ما با شکم حامله بلایی سرم بیاره چی

ببینه مادرم رفته دیوونه میشه ب همه حمله میکنه وحشی ترین آدمیه ک دیدم،توروخدا چیکارکنن

ب شوهرت بگو شما چند روز برین جایی دیگه

اینجوری بهتره

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب شوهرت بگو شما چند روز برین جایی دیگهاینجوری بهتره

نمیدونم کجا بریم

خونه مادربزرگم بدتر بی در و پیکره

خونه خواهلشم نمیشه

بعدم تا کی

این خیلی خیلی روانیه بلخره یجا خفتمون میکنه

شما مگه ازدواج نکردی؟

همسرت که هست اونم گوهی نمیتونه بخوره 

بعد الکی هم که نیست بره شکایت کنه برای کتکاش و درخواست طلاق بده و بگه امنیت جانی ندارم بالاخره بهتر از اینه که 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

چقدر وحشتناک😭مادرت نمیتونه شکایت کنه؟

هزار بار شکایت کرده و فرار کرده

حتی منم رفتم دادگاه قسم خوردم

ولی انقد قلدر بازی کرد انقد داییمو خاله هامو پدربزرگمو هممونواذیت کرد،ک مادرم بخاطر آرامش خانوادش دوباره برگشت پیشش تا خفه شه