2777
2789

مثلاً مادربزرگ شوهر من دوتا قابلمه روحی متوسط و کوچیک داده بود گفته بود این واسه جهازت باشه میخوای غذا درست کنی😐

یعنی مثلاً جهاز من لنگ اون قابلمه روحی اون بود 😐 بیشتر توهین بود تا کادو😂

یه بار تو دوران نامزدی یه کادو به شوهرم دادم. ولی بهش گفتم به خانواده ات نگو این من برات خریدم.  چند ماه بعد مادرشوهرم همون کادو کرده بود  بهم داد و گفت رفتم تو بازار کلی گشتم گفتم یه چیزی بخرم که استفاده کنی! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس بمن هیچ کادویی نداد

فقط خواهر شوهرم رفتم خونشون به تاپ که براش تنگ شده بودا داد😐

مادر شوهرم هراز گاهی یه بلوزی چیزی می‌گرفت میداد بیشتر ناراحت میشدم نمی‌دونم چرا خیلی خجالت می‌کشیدم اینطوری بهم هدیه میده 

والا من کادویی ازشون ندیدم حتی پاگشا نکردن و کادو ندادن کاش برا منم کادو میدادن حتی شده قابلمه روحی حتی شده یدونه پارچ آب

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

والا من کادویی ازشون ندیدم حتی پاگشا نکردن و کادو ندادن کاش برا منم کادو میدادن حتی شده قابلمه روحی ...

نه بابا بعضیا این کادو دادناشونم ظاهریه فقط واسه اینکه بگن ما یه چیزی دادیم

شب بله برون ما رسم داریم که کادو میگیریم، صرفا مهمونی نیست

بعد از سمت خونواده من همه شروع کردن کادو دادن، فامیلای نزدیک تر طلا دادن بهمون...

بعد نوبت خونواده برادر همسرم شد... جاریم از تو کیفش رژ لب خودشو داد بهم گفت اینم چون ناراحت نشی، وگرنه ما حضورمون خودش هدیه‌ست😃... آخه زنننننن😃

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

هیچکس بمن هیچ کادویی ندادفقط خواهر شوهرم رفتم خونشون به تاپ که براش تنگ شده بودا داد😐مادر شوهرم هرا ...

از سر زور و اجبار میدن نه از رو محبت. بابا خب ندی سنگین تری

نه بابا بعضیا این کادو دادناشونم ظاهریه فقط واسه اینکه بگن ما یه چیزی دادیم

چند وقتیه دختر یکیشون عقد کرده پاگشا کنم کادو چی بدم حالش جا بیاد

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم