2777
2789

بله میشه

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنی ؟ چرا هر کسی یه چیزی میگه

مطمئنم خودم مشاورم عزیزم ... احتمالا اونایی که بهتون گفتم وارد نیستن ... امسال و پارسال رشته های تاپ حتی آزادشونم محرومیت داره 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

چرا پس هر کی یه چیزی میگه شما تاپیک قبلم رو نگا کن هر کی یه جواب داده

چون اطلاع کامل ندارن. برو اطلاعیه سنجش در مورد محرومیت مال پارسال رو بخون. لابد کنکوری نبودی پارسال شما و بقیه ک جواب شما رو دادن ک خبر ندارن

میدونی چقد شهریه زیاد شده

امسال شهریه آزاد زیاد شده سالانه بالای ۱۰۰ تومن و حتی ۲۰۰ تومن برای رشته تاپ

پردیس و اینا چی ؟

عزیزم پردیس که روزانه ست مشخصه محرومیت داره ... شما تعهدی هم بری باید محروم بشی ... حتی اگر ثبت نام هم نکنی محرومی ... حتی اگر انصراف هم بدی برای دو سال آینده که مجاز میشی باید جریمه پرداخت کنی