2777
2789

این سیلی بزرگ روح من داغون کرده  حالا با ی بچه شیر خوار با نشخوار ذهنی با رواشناسی ک نتونست کمکی بکنه اخرش قرص معرفی کرد ‌‌‌ داغونم نمیدونم چیکار باید بکنم ‌‌‌ از وقتی شوهرم با ی زن صحبت کرد نفهمیدم خیانت بود درد دل بود چی بود نفهمیدم خودمو گول میزنم یا واقعا همینه نفهمیدم کار درستی کرد ک برگشتم خیلی حالم بده ‌ از اون‌روز به بعد دلم سنگ شده نمیدونم چطور زنی باشم نمیدونم چقد مشکل داشتم ‌‌‌ من شوهرم اصلا تو زندگیمون مشکل نداشتیم تو این ۱۰ سال زندگی دعوا شدیدی نداشتیم همو دوست داشتیم از چشمام بیشتر بهش اعتماد داشتم  از خودم خیلی زده بودم ک زندگیمون بسازیم حالا من جا موندم حالا پرت شدم درسته پشیمونه تلاش زیادی میکنه برای برگردون‌حالم اما دیگ هیچی برام درست نمیشه نگاهم دیدم جوری دیگ شده ی روز دنبال نقص هام ی روز دنبال اخلاقم ی روز شک شکایت منو میکشه ی روز  از جام نمیتونم بلند شم الان ۵ ماه میگذره من وضعیت روحیم بده میدونم گذشت خودم مهربون های زیادیم مادری کردنم عاشق بودنم  دوست داشتن زیادی تمام‌وقتمو برای این زندگی‌گزاشتن اشتباهات من بوده ولی جالا چیکار کنم پوچم داغونم نمیتونم‌خودمو نجات بدم‌ توروخدا اگ‌میتونید راهنمایی کنید 

💔

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

زمان داره عزیزم‌ 

تو حق داری 

آروم باش 

اگه دوست داشتی کلیپ های درمان خیانت دکتر عیدی از جلسه ی اول رو گوش کن دونه دونه خیلی حالت بهتر میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین 

اگ هنوز داری باهاش زندگی میکنی و میخوای باهاش بمونی

برای خنک شدن دلت

وقتی خواب بود ، یه جوری با دمپایی بزن تو صورتش که بشه خواب ابدیش و دیگه بلند نشه. دل منم خنک میکنی ...

شغال عوضی...

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

حتی هنوز بد ۵ ماه نمیتونم باور کنم خیانت بوده یا نه

می‌دونم چی میگی متاسفانه 

ولی باید بتونی راهت رو پیدا کنی و الا خودت هم به خودت ظلم می‌کنی 

حالا که به ظاهر بخشیدی وخواستی بمونی پس باید ببینی چکار کنی از این ب بعد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اولین کار اینه برا خودت ارزش قایل باش خودتو دوست داشته باش و برا خودت وقت بذار

حسته ام از این حرفا زنی ک با کوچک‌ترین چیزا خوشحال میشد زنی ک‌کتاب ارومش میکرد ‌‌

نمیدونم دارم به کجا میرم نمیدونم نمیتونم زنی باشم با این وضعیت ک بفکر خودت باش اصلاا بلد نیستم تاالان به فکر کسایی بودم ک‌دوسشون داشتم حالا هیچ

عزیزم زمان میبره 

الان طبیعیه که همچین حالی داشته باشی

سعی کن ببخشی میدونم خیلی سخته ولی اگر فرصت دوباره دادی ببخش 

خیانت همیر من خیلی خیلی شدید تر از شما بود ولی موندم و فرصت دادم خداروشکر اوضاع خوبه بعد چندسال که گذشته

ولی اوایل حالم مثل شما بود درکت میکنم 

سعی کن کتاب بخونی و خودتو دوست داشته باشی خیلی تاثیر داشت برای من

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊

خیانت خیانت شکل خاصیم نداره 

شما انگار یدفعه از خواب لیدار شدی و نمیتونی بپذیری چون نمیتونی کارت به دارو کشیده بنظرم خودت عذاب نده در زندگی با این آدم هیچ وقت نه یادت میره نه تخم شک از بین میره فقط مثل خوره می خوردت آخرشم روز بروز روانت بیشتر بهم میریزه 

حتی بخاطر روان بچتم شده به حرفام فکر کن اون ی خانواده سالم احتیاج داره نه ی خانواده که از اساس نابوده