یکی دیروز گفت خاله اش عمل کرده ولی گوشه چشمش همیشه بازه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ببین فقط تحقیق کن وجای خوب معتبر برو وقت بذار برو نمونه کار دکترتو حضوری ببین بعد وقت دکتر بگیر به نمونه های اینستا اکتفا نکن من بلفارو پلک بالا کردم دکترمم معروف بود ولی خودم به نخ بخیه زیر جلدی حساسیت نشون دادم بابام دراومد پشت پلکم پراز تاول ورم هست کار دکترم خوب بود بدشانسی من بود که اینطور شدم بخیه زیرجلدی دردسر این مدلی زیاد داره بعد ها فهمیدم خیلی ها مثل من شدن تو مطبش ولی عکس اونو که نمیذارن تو پیجشون