2777
2789

دوستان سلام

طبقه بالای خونه مادرشوهرم اینا اماده اس فقط کارای جزئیش مونده مثل کابینت و تزیینات سقف و این جور چیزا

شوهر من بهم گفت که بیا بریم بالا زندگی کنیم دو سال و بعد اون میریم یه شهر دیگه ( یه شهر بزرگ تر نسبت به شهر الانمون)

گفته تو این دوسال من هرماهی که بشینی بهت اجاره خونه میدم برو طلا بخر باهاش

و اینم بگم که شغل دوم شوهرم با پدر شوهرم و برادر شوهرم مشترکه 

شغل اولش درامدش کمه و درامد اصلیمون از شغل دومه

برادرش هم شغل موقتش پیش باباشه و قصد مهاجرت داره که ممکن هم هست مهاجرت نکنه و از همسرم بزرگ تره و قصد ازدواج نداره فعلا اصلا 

و شوهرم میگه اگه جدا شیم حساب کتاب از دست من خارج میشه 

بیا دو سال بشینیم و خودمونو ببندیم خرج و مخارج نداریم و اجاره خونه هم نداریم

من قبلا اینجا حرف زدم با شما و گفتین اصلا خوب نیست طبقه بالا و قبول نکن

من یه دعوایی با شوهرم کردیم و گفتم نمیام بالا به هیچ وجه

ولی شوهرم هنوز اصرار داره که قبول کنم و میگه دلیل تو منطقی نیست که شااااید در اینده مشکلی پیش بیاد 

میگه اگه منطقت اینه خب شایدم مشکلی پیش نیاد

نامزدیم و عقد نکردیم هنوز

و واقعا من نمیدونم جیکار کنم

نه من کوتاه میام برم بالا

و نه شوهرم کوتاه میاد نریم بالا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بسلامت.والا هم اعصاب خودت خورد میشه هم اعصاب اونا.تنش به وجود میاد.واقعا ارزششو نداره‌‌شوهر شمام کارش با پدرش یکیه.رفتی دیگه در اومدنی در کار نیست.دو سال میمونیم و پول میدم طلا بخر هم حرف مفته

یعنی چی خرج و مخارج نداریم یعنی حتی غذاتونم باهم باشه؟

نه مواد غذایی اینا رو میگه از جیب خودمون نمیخریم

مثلا میره با پول باباش واسه هر دو خانواده مواد غذایی میخره میاره

من گذشته بودم طبقه بالاخونه پدرشوهر از پدر و مادر خودم بیشتر مراقبم بودند 

همه مثل هم نیستند هروقت چیزی کم بود یا نبود  برام می‌خریدند حوصلم سر نمی‌رفت گرسنم میشد میرفتم خونشون یا اونا میومدن مریض میشدم هوام داشتند

ولی برای اکثریت بحث و دعوا هست و همه هم از نظر خودشون طرف مقابل مقصره

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

شما کوتاه نیا ....

بری طبقه ی بالای مادرشوهر معلوم نیست اصلا زندگیتون دو سال دوام بیاره یا خدایی نکرده نیاره!!

مثل من که سادگی کردم رفتم طبقه ی بالای مادرشوهر و زندگیم نهایت ۱ سال دوام آورد و جدا شدم ....

دو سال نشستن همانا و ماندگار شدن همانا .با توجه به تجربیاتی که از همسایگی با مادر شوهر داشتم .قبول ن ...

مامان من فقط قرار بود یکماه پیش مادرشوهر باشه ده سال اونجا موندگار شد🙄

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین خیلی بستگی داره به خانواده همسرت و خودت و اختلافات و اشتراکات سلیقه ای و شخصیتی که دارید خب.

ولی آیا اونقدری همسرتون دست و دلباز هست که واقعا بجای اجاره خونه بده شما طلا بگیری یا فقط حرفه؟ چون خودتونم میدونید حتی خودمون میگیم هرماه پس انداز کنیم تا مجبور نباشیم نمیکنیم.

و اونقدری مرد هست روی حرفش هست که حتما انجام بده و بعد دوسال برید.؟ خیلی مردا فقط حرفن.

و یک چیزیم که بهش پی بردم ، همه هرچقدم خوب باشن، یعنی من به چشم دیدم طرف چقدر مادرشوهرش عالی بود و هواشو داشت ولی وقتی مدت کوتاهی باهم زندگی کردن و پیش هم بودن چقد روشون تو روی هم باز شد!

بلخره یه خونه اس، شما بیرون بری ممکنه تو راه پله ببینن بپرسن، میخوای اصلا مادر و خواهرت و صدا کنی پیشت یا هرچیزی بلخره میبینن میفهمن . و بلخره ممکنه دخالتی پیش باد یا روتون تو روی هم باز بشه نمیگم حتما ولی ممکنه پس خووووب شرایط و بسنج.

و حالا ک عقد نکردی اینم بگم دوره عقد و نامزدی دوره اشناییه 

اینجا اگ چیزی خط قرمز و اذیت میکنتت نگذر ازش ، حلش کن اگه حل نمیشه نگو عیب نداره

چون دقیقا همین چیزای جزعی بعد ازدواج باعث جدایی میشن

ولی بعد ازدواج برعکس این دوره است و ادم باید چشماشو ببنده رو ایرادات طرف.

جایی میان خیال و حقیقت، منم!