2777
2789

یکی تاپیک زده بود چون سوال منم هست نظرسنجی گذاشتم که اگه کسی جرئت نمیکنه پست بذاره که مورد حمله قرار نگیره اینجوری نظر بده

دخترایی که دانشگاه میرید و جایگاه اجتماعیتون خوبه( منظورم موقعیت درست حسابی نه کسی که همچنان خودش هم دختر سنتی ای هست یا اصلا دانشگاه نرفته دخترهای امروزی و تحصیل کرده رو میگم) و تو شهرتون رسم گواهی بکارت هست 

گواهی بکارت میگیرید؟ آقایون همکار و هم کلاسی که در سطح خودتون هستند تو خواستگاری و آشنایی این موضوع براشون مهمه؟ برام جالبه بدونم از یه دختر معلم و دکتر و مهندس هم همچین چیزی میخوان یا شرایط فرق می‌کنه 

تعداد رای : 41
نظرسنجی
بله میگیرم و مشکلی ندارم
9
21%
نه انجام نمیدم
21
51%
دیدن نتایج
11
26%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برای دختری ک انقد بدبخته ک بخاطر شوهر کردن تن بده به چنین خفت و توهینی .من اگه یارو ازم بخواد ...

مشخص نمیشه 

فقط رابطه مقعدی مشخص میشه که به درد نمیخوره

وای نه اصلا تو اطرافیان و دوستانم چنین چیزی نیست . اصلا با همچین دیوانه های ما اشنا نمیشیم چه برسه ازدواج 

من هیچ کدوم دوستام اصلا همسراشون نخواستن

جدای اینکه چندتاشون اصلا رابطه داشتن بعد ازدواج کردن

وای نه اصلا تو اطرافیان و دوستانم چنین چیزی نیست . اصلا با همچین دیوانه های ما اشنا نمیشیم چه برسه ا ...

قطعا اون شهری که این رسم رو داشته باشه شهر سنتی یا کوچکی هست که در این حد رابطه داشتن قبل ازدواج عادی نشده

من تهرانو نمیگم

به دور از شعار میخوام ببینم ممکنه مثلا تو همچچین فرهنگ هایی از خانم تحصیل کرده هم گواهی بخوان یا اون خانم براش عادیه یا نه چون از دختر کم سن و خونه دار میخوان معمولا اگه رسمشون باشه

قطعا اون شهری که این رسم رو داشته باشه شهر سنتی یا کوچکی هست که در این حد رابطه داشتن قبل ازدواج عاد ...

منم شهرستانم خب. اما مگه هرکی شهرستان همه یک جورن؟ بابا دنیا عوض شده نسل جدید دیگه کوته فکر نیست

من همسرم و خونوادش اصلا حرفشم نزدن ولی من خودم دست همسرمو گرفتم بردم دکتر گواهیمو ک گرفتم تازه فهمید براچی اومدیم و بعدشم ناراحت شد ازم 

ولی من کلا ادم محتاطی ام از یطرف اگ اون میخواست ازم قطعا ازش جدا میشدم 

من فقط شنیدم

چیزی که بخوام به چشم ببینم نه اصلا نبوده

اما چند باری شنیدم واسه همین میگم هنوز هست.

و اینکه یقه‌ی مردا رو نگیرید زنا  این ظلمو خوشون به خودشون کردن در طول تاریخ زدن تو سر دختراشون که فلان باش تا تایید بشی.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.