2777
2789

سریع دعوا درست میکنن منم خوب نمیگم ولی کلن تو عمرم تا خاستم یه چیزی ازشون بخام سریع جنگ درست کردن

الان گفتم کی میخای بری کربلا منم میام

گفت به توچه تو رو چه ب کربلا رفتنو اینا بعدم ادامو در اورد گفت بی شخصیت بلد نیستی حرف بزنی هر چی خاست مثل همیشه گفت

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

وا

چیز بدی نگفتی که

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

قبلش دوش نمک گرفته بودم و کلی حالم خوب بود بعد دوباره تا گفتم کربلا میخام سریع گفت ببند دهنتو دارم اخبار گوش میدم 

حرف زشت زد ادعای مسجد دینش هم میشه..

من چیکار کنم با این پدرو مادر اخه

یه کلمه حرف نمیشه زد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش دوش نمک گرفته بودم و کلی حالم خوب بود بعد دوباره تا گفتم کربلا میخام سریع گفت ببند دهنتو دارم ا ...

عزیزم... چیکار میشه کرد..  نه فامیل و آشناس  نه دوست و همسایه ‌ک بگیم کات کن

من جات باشم چنروز کلا سکوت میکنم  ی کلمه حرف نمیزنم

وقتی هم چیزی گفتن میگم شما ک هرچی میگم فحش‌م میدین

ساکت شدم ک دعوامون نشه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

واچیز بدی نگفتی که

کلن چیز بدی نمیگم میگه سوهان روحی ینی حس میکنم دعایی چیزی باشه چون به معنای واقعی کلمه از هم متنفریم بدون دلیل خاصی از نوجوانی تا الان ۱۵ ساله تو جنگیم باهم 

مثلن اون موقه ها گوشی میخاستم گریه میکردم نمیگرفت برام میگه طلب داری

انتظار داره غلام حلقه به گوشش باشم خفه شم تا یه کاری کنه

قبلش دوش نمک گرفته بودم و کلی حالم خوب بود بعد دوباره تا گفتم کربلا میخام سریع گفت ببند دهنتو دارم ا ...

واااای دقیقا بابای منم همینه نماز و روزشم بجاست 

ولی اخلاقش سگ و....

کلا هرچی ادم متعصب و مذهبی دیدم بعد چندسال اینجوری میشن ....

مگه اینجور چیزا نباید روحیه ادم بالا ببره 

من که دیگع اعتقاداتمو از دست دادم

عزیزم... چیکار میشه کرد.. نه فامیل و آشناس نه دوست و همسایه ‌ک بگیم کات کنمن جات باشم چنروز کلا سک ...

من کل عمرم سکوتم اصلن حرف نمیزنم باهاشون از بس خفم کردن خودم چیزایی که لازم دارمو تهیه میکنم اصلن هیچی

ولی یبار گفته بود کربلا با کاروان برو با ما پیاده روی نیا

همونم زده زیرش

واااای دقیقا بابای منم همینه نماز و روزشم بجاست ولی اخلاقش سگ و....کلا هرچی ادم متعصب و مذهبی دیدم ب ...

من نمازمو میخونم ولی ری.دم تو همچین اعتقادی به زور چادر سرم میکرد با کتک ک فحش الانم که گند اخلاق و خسیس ولی هر شب مسجد و هیئت میره خونمو تو شیشه کرد۶

من کل عمرم سکوتم اصلن حرف نمیزنم باهاشون از بس خفم کردن خودم چیزایی که لازم دارمو تهیه میکنم اصلن هی ...

چی بگم عزیزم..

بعد ک ب کاربرای اینجا میگیم بچه‌دار نشین، ی عده میخان بکشن‌مون!!  توی این کشور با این اوضاع داغون و عصاب های خراب همون بچه‌دار نشدن بهترین راهه

شاید از لحاظ مالی نتونن ببرمتیا از لحاظ امنیتی

همینو مثل ادم بگه چرا میگه برو دارم اخبار گوش میدم دهنتو ببند عذابی چقد هزار چرتو پرت دیگه

بعدم باغ داره خونه دوم داره حقوق داره ولی خسیس گدا یه قرون پول نمیده لباسامون ده ساله میپوشیم خودش بد تر

ینی با این شانسم که همچین پدر مادری دارم

چی بگم عزیزم..بعد ک ب کاربرای اینجا میگیم بچه‌دار نشین، ی عده میخان بکشن‌مون!! توی این کشور با این ...

دوس دارم برم به شیخ مسجدمون بگم اینی که پشتت نماز میخونه تو خونه اخلاقش اینه ینی همش داره فحش میده توهین میکنه

منم ۳۰ سالمه دیگه هیچ احترامی نمونده هیچ حمایتی