ی گاو ب تموم معنا ک هیچی از زندگی نمیفهمه و داره دستی دستی خودشو بدبخت میکنه وقتیم نصیحتش میکنی میتوپه بهت و میگه من خودم میدونم دارم چیکار میکنم
ولی در اصل داره زندگی خودشو آتیش میزنه
چیکار کنم ک حرص نخورم از دست کاراش؟ شما باشین چیکار میکنین
خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن
میخواد با ی پسر لاشی رابطه برقرار کنه پسره هم دوستمو نمیخواد و خودش با زبون خودش گفته بخاطر رابطه باهاتم
اخه هر روز و هر ثانیه راجب حماقت هاش با ذوق ازم میگه منم خسته شدم
نمیتونم از زندگیم حذفش کنم
با خنده میگه تو منو نمیشناسی من تا پای مرگمم روی عقایدم هستم