2777
2789
عنوان

چرا روبیکا اینجوری شدههههه⁉️

42 بازدید | 4 پست

از صبح همش زده درحال بروزرسانی هیچی برام بالا نمیاره

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

عه روبیکاااا من فکر میکردم دیگه کسی نمیره روبیکا

اشتباه فک کردی

روبیکام یه پیام رسانه مثلا

کاربراشم زیادن

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه فک کردیروبیکام یه پیام رسانه مثلاکاربراشم زیادن

اخه من یه زمانی میرفتم اوضاع خراب بود   از این دخی مغرور اینا بود الان شاید درست شده 

پیوند های قدیمی با شکل گیری پیوند های جدید می‌ شکنند  https://daigo.ir/secret/71666606131

اخه من یه زمانی میرفتم اوضاع خراب بود از این دخی مغرور اینا بود الان شاید درست شده

نه اونا خب بچن😂😂😂همه سنی اونجا هست