2777
2789
عنوان

خانما میشه بیایید

85 بازدید | 11 پست

سلام. توروخدا بی احترامی نکنید و منو مدیون اون طرف نکنید.  فقط نظرتون رو بگید 

دختر عموی شوهرم جدا شده ؛ دختر ده ساله داره که با پدرش زندگی میکنه .

حالا قراره چند روزی دخترش بیاره پیش خودش

منم بچه کوچیک دارم که قبلا با دخترش هم بازی بودن.

حالا که امروز قرار دخترش بیاره ( عکس باغ پرندگان پارک ژوراسیک و اکواریوم پارک فرستاده تا جایی بریم ) 

تولدش هم هست این ماه

میخواد کافه تولد بگیره 

حالا مسئله من اینکه: من ماشین شخصی دارم.

اما دوست ندارم دخترش که امانت دستشه رو سوار کنم 

از طرفی دختر عموی شوهرم بهش میگی اسنپ بگیر میگه کرایه ات رو میدم .

چ بهانه ای بیارم که نیاد تو ماشین من خودش اسنپ بگیره 

و اینکه واقعا بخاطر ماشین نیست . اون دختر دستش امانته 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حساسی ببرشون

شوهرش گیره رو دخترش

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

شما واقعا خانم فهمیده ای هستید.

به نظرم خودتون هم اسنپ بگیرید برید

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
شما واقعا خانم فهمیده ای هستید.به نظرم خودتون هم اسنپ بگیرید برید

مجبورم همین کارو کنم

خب شاید تازه گواهینامه گرفته می‌ترسه

ده ساله گواهینامه دارم

دقیقا بخاطر ماشینه وگرنه اون دختر مادرش همراهشه شما مسئولیتی نداری نمیخوای ببریشون

ولی باور کن بخاطر ماشینم نیست .

از مسئولیت میترسم

ده ساله گواهینامه دارم

من جای شما باشم با فامیل زیاد صمیمی نمیشم اگر روزی خواستم برم گردش یا تفریح ترجیحم اینه با غیرفامیل برم چون همیشه مسافرت با فامیل و تفریح حرف و حدیث توش زیاد بوده برام 

البته هرطور خودتون مایلید و من نظرم رو گفتم.

اگر راننده واردی هستید اشکالی نداره 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

ولی باور کن بخاطر ماشینم نیست .از مسئولیت میترسم

مسئولیت اون بچه با مامانشه

هر اتفاقی بیوفته برا همه افراد حاضر در اتومبیل میوفته نه فقط اون

شما یه گاردی گرفتی حالا چرا دلیل اصلیش معلوم نیس