2777
2789
عنوان

خانوما تا حالا تو خیابون کسی دستش به بدنتون خورده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 88 پست
نه نباید برای همین حتما اگه میتونید پیداش کنید و حسابشو بزارید کف دستش ولی قبول کنید یکی دوساله پوشش ...

پیدا کردنش که راحته برای بابام

ولی اون لحظه تنها کسی تونستم زنگ بزنم بابام بود😭

الان روم‌نمیشه تو صورت بابامم نگاه کنم

شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بازار یه پسر 13,14ساله دستشو کرد داخل باسنم اول کرد برام مهم نبود بار دوم پشتمو نگاه کردم دیدم پشتمه گفتم ولش بار سوم اعصبانی شدم همین که برگشتم نا خوداگاه دو تا چک بهش زدم بعد تازه به خودم اومدم چیکار کردم گفتم باید حسابی ادب بشه ازین کارا نکنه این بچه بزرگ شه چی بشه یکی دیگه هم زدم به گوه خوردن افتاده بود کلی ام عذرخواهی کرد رف😅

ولی عذاب وجدان دارم

کاربری قبلا دست دو نفر بوده

یعنی حال به هم زن تر از این آدمایی که میگن چی پوشیده بودید که این کارو باهاتون کردن وجود نداره چقدر یه آدم می‌تونه متعفن باشه که این سوالو بپرسه... چندین سال پیش توی آلمان یه گه اشتباه نکنم نمایشگاه گذاشته بودن از قربانیان تجاوز لباس‌هایی که تنشون بود از لباس رفتگر بگیر تا لباسی که تن یک دختر بچه سه ساله بود یه بلیز شلوار ساده می‌خوام ببینم این مریضای روانی که می‌پرسن مگه چی تنت بود اگه میرفتن اون نمایشگاه چی میگن می‌گفتن لباس رفتگری حتماً تحریکشون کرده بهش تجاوز کردن دیگه

بیشتر کسایی ک مورد تجاوز قرار گرفتن لباسشون کاملا پوشیده بوده

لباس کاملا پوشیده اتقاقا خیلی بیشتر جلوگیری میکنه از مزاحمت، مزاحمت دارن ولی نسبت به بقیه حدش کمتره ، مگه اینکه شما مشکلتون با پوشش باشه که نپذیرید این حقیقت رو

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
من تو بازار یه پسر 13,14ساله دستشو کرد داخل باسنم اول کرد برام مهم نبود بار دوم پشتمو نگاه کردم دیدم ...

اینا خر پیز بودن

من یه حس چندشی گرفتم

رفتم سریع دوش گرفتم

ولی حالم داره بهم میخوره

شد

پیدا کردنش که راحته برای بابامولی اون لحظه تنها کسی تونستم زنگ بزنم بابام بود😭الان روم‌نمیشه تو صور ...

اتفاقا خوب کاری کردید گفتید، امیدوارم پیداش کنه ادبش کنه اینا نباید فرار کنن یکی باید براشون شر درست کنه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بله ربط داره هرچی باز تر باشه هول ها نزدیک ترند ، فلسفه پوشش برای چیه ؟

همیشه همینطور نیست.. من چادری بودم اینکار رو کرد پیر  خرفت.. برای مردهای هوس باز و مریض. فرق نداره دختری پسری بچه ای بزرگی. پوششت چه جوره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یعنی حال به هم زن تر از این آدمایی که میگن چی پوشیده بودید که این کارو باهاتون کردن وجود نداره چقدر ...

الان واقعا درک میکنم اینایی قربانی تجاوز شدن چقدر سختی کشیدن

من حیلی کم بود خیلی ناچیز😭

ولی بازم حس چندشی 

حس کثافت 

حس بدی دارم

شد

اتفاقا خوب کاری کردید گفتید، امیدوارم پیداش کنه ادبش کنه اینا نباید فرار کنن یکی باید براشون شر درست ...

😭روم نمیشه ت صورت بابام نگاه کنم

تنها کسی میتونستم سریع بهش بگم بابام بود

دوتا پسر عوضی 

دوتا کثیف و زشت

شد

اینا خر پیز بودنمن یه حس چندشی گرفتمرفتم سریع دوش گرفتمولی حالم داره بهم میخوره

بیخیال 

فکر نکن

خدا لعنت کنه اینجور پسر و مردهای نر 

دستشون بشکنه ؛ ذهن و جسم آلوده و پلید حیوان صفت دارن 

سرصبح و غروب جاهای خلوت اصلااا نباش

چندین بار برام پیش اومد و نتونستم کاری کنم 

ولی ی شب تو شبای محرم چند سال پیش یکی خودشو مالوند بهم حسابی برگشتم تا می‌خورد زدم و فرا کرد 

بعد جالب ی زن مسن بهم گفت چرا اینکارو کردی آبروی خودتو بردی

اونم مستفیض کردم

گفتم اینی ک شب عاشورا اینکارو میکنه حقشه

جالبه بدونین من محجبه تقریبا 

لباس کاملا پوشیده اتقاقا خیلی بیشتر جلوگیری میکنه از مزاحمت، مزاحمت دارن ولی نسبت به بقیه حدش کمتره ...

شما خودتو زدی ب خواب راحت باش ، کلی ادم چادری تا الان بهشون دست درازی شده و تجاوز شده بهشون

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند