2777
2789
عنوان

چرا ازدواج بعضیا گره میخوره

195 بازدید | 20 پست

چرا بعضیا ازدواجشون جور نمیشه هر چقدر تلاش میکنن وو دعا و توسل و … چرا برای بعضی همه چی اسونه بعضی سخت

من نزدیک ۹ ساله دارم دعا میکنم برای ازدواجم نمیشه که نمیشه بهمم میگن طلسم داری دعا داری چند جا هم رفتم باطل کردم اثری نکرد 

از یه جا به بعد ادم دیگه ایمانش رو از دست میده فک میکنه خدا و دنیا باهاش لجن و این بدترین چیزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به موقعش اتفاق میوفته... خدا خودش همه چیزو تو زمان درست جور میکنه توهن گیر نده به خودت مگه همه چیز ب ...

برای هر کس فرق داره من تشکیل خانواده برام مهمه نیاز عاطفیم بالاست

خیلیاهم هیچ وقت براشون ازدواج اتفاق نیوفتاد

عزیز من اول رو خودت کار کن

رو مهارت هات ، سعی کن بیشتر  کلاسای آموزشی شرکت کنی سرکار بری بیشتر تو اجتماع باشی ایونت های ورزشی شهرتون رو شرکت کنی و دیگه دنبال یه چیز ندوی هر چقدر که برای یه چیز پیگیری کنی و تقلا بیشتر نمیشه اینو همیشه به یاد داشته باش هر چیزی رو که میخوایی ولش کن بگو خدایا همه چیو میسپارم به تو خودت برام همه چیو بساز اونوقت میبینی که اگه به صلاحت باشه میشه

عزیز من اول رو خودت کار کنرو مهارت هات ، سعی کن بیشتر کلاسای آموزشی شرکت کنی سرکار بری بیشتر تو اجت ...

فعالم شاغلم 

پیشنهادم داشتم و دارم ولی همون اول کاری از سک س حرف میزنن دنیال شناخت و رابطه جدی نیستن

سپردم به خودش ولی دلم شکسته ازش خستم 

من دیگه از دعا و توسل و خواستن خسته شدم واقعا فک میکنم طلسمم

دوستم بهشون گفتن سنگینی داری رفته پول داده تا پنجاه روز براش یه دعا بخونن حالا به منم گفت انجام بده ولی میترسم 

فعالم شاغلم پیشنهادم داشتم و دارم ولی همون اول کاری از سک س حرف میزنن دنیال شناخت و رابطه جدی نیستنس ...

پس اگه سپردی به خدا مطمئن باش تو زمان درست برات اتفاق میوفته

فقط آروم باش و دیگه بهش فکر‌نکن