2777
2789
عنوان

نامزدم میگه

289 بازدید | 32 پست

سلام دوستان نامزد من نمیدونم چرا اینطور میگه مثلا وقتی میخایم با خانوادش بریم بیرون ینی مامانش و خواهرش و خاله هاش همیشه اونجا ک میریم همیشه میگه خب عزیزم دیگه خانوادت الانه ک زنگ بزنن باید بریم مامانشم فکر میکنه من بهش پیام میدم میگم در صورتی ک خودش میگه بهم میگه اینا باید ارزش تو رو بدونن وقتی باهاشون بیرونی باید جوری رفتار کنی که اونا ارزش قائل بشن برات برای نیم ساعت هم ک میمونی باهات بیان بیرون میگه میخام جوری رفتارکنم هی بگم دیگه دیرت شده که اونا نگن دختره همیشه میتونه بیاد بیرون یا هم وقتی اونا میگن نامزدتو بیار بگردیم میگه وقت نداره بیاد حالا این خوبه ؟یچیز دیگه الان هنوز رسمی رسمی نیستیم خونه خودشونم نمیرم نامزدم میگه بعد نمیخام دو روز دیگه بززنن ب سرت ک نیومده خونمونم اومد عروسه همه جا میاد میخام ارزش داشته باشی پیششون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ارزوشونه همچین مردی، در حدی که همه مشکوک شدیم. بعید بود

یچی دیگه هم میگه مثلا اصلا خب راجب رابطمون به خانوادش نمیگه هیچ وقت همیشه میگه اگر مامانم راجب مخالفت پدرت چیزی گفت بگو من خیلی دختر همه چیز تمامم صد بار باید بیاین جواب مثبت بگیرین

نامزدت چه رو‌مخه بگو جمع کن خودتا چهار روز عمرا با سیاست های مزخرف به گند کشیدید

میدونی چرا میگه من خیلی ساده ام خیلی زیاد میگه جوری رفتار نکن همیشه میتونی در دسترسشون باشی