2777
2789

تو یه سایت ارزیابی ارتعاش اسم بود 

اسم خودت و پدر و مادر رو باید بزنی

از شوهرم خیلی بد بود نوشته بود حادثه ساز و متضرر 

میخوام ببینم حقیقت داره؟

بعضیا میگن اسم فلانی سنگینه بهش نمیخوره

کاربری قدیمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد تو فاز این چیزا نباش پای یه مسائلی باز میکنی به زندگیت که دیگه جمع شدنی نیست

اخه چند وقته یه سنگینی روی زندگیمونه بین و خودم و شوهرم دیگه صمیمیت قبل نیست همش جنگ و دعوا داریم 

کاربری قدیمم
اخه چند وقته یه سنگینی روی زندگیمونه بین و خودم و شوهرم دیگه صمیمیت قبل نیست همش جنگ و دعوا داریم

نماز بخونید قرآن بخونید صدقه بدهید ذهنتون آروم کنید مراقبه پیاده روی دوش آب سرد اینهمه روش مفید هست وارد این وادی ها نشید فقط 

علم خطرناکی نیست

حضرت علی میفرماید به مضمون که مثل یه دریای تاریک و عمیقه واردش نشید و کسی ندیدم وارد این علوم غریبه و مخفی بشه عاقبت خودش و حتی نزدیکانش به خیر بشه شاید اولش خوش و راضی باشند ولی یه شری وارد زندگی شون شده بعدا فهمیدن از کجا خوردن 

ببین این کارها کلش نهی شده تو اسلام فا‌ل و جادو و پیش گویی و مشابه اینها اول و آخرش کفر و شرکه و هلاکه 

منظورش علم ستاره شناسی و ابجد نیستش عزیزم

عزیزم اینا هر چند وقت اسماشون تغییر میدن ارتعاش یه بار میزارند یه بار نیمدونم استرولوژی به هر زمانه ای اون کفر و شرک رو رنگ جدید میزنند