2777
2789
عنوان

نوع لابیاپلاستی

220 بازدید | 23 پست

خانوما بینتون کسی هس که لابیاپلاستی کرده باشه و براش لابیاهاشو برداشته باشن؟

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

چقدر از این کلمه متنفرم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز یچی مد میکنن واسه تحقیر زنا

چرا واسه مردا هیچ عملی نیس؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
هر روز یچی مد میکنن واسه تحقیر زناچرا واسه مردا هیچ عملی نیس؟

آخه مال من خیلی بزرگ بودن باید عمل میکردم

خوب میدونم میگم برا چی عمل کردی خودتون خواستید

خیلی بزرگ بودن هی عفونت داشتم،بعد دیدم دکتر کلا همشونو برداشته ،بشدت ناراحتم الان 

خیلی بزرگ بودن هی عفونت داشتم،بعد دیدم دکتر کلا همشونو برداشته ،بشدت ناراحتم الان

خوب عزیزم تشخیص دکتر بوده دیگه 

الان که به نظرم بهتر شده دیگه راحت شدی 

به نظرم زیباتر هم شده

دوران نقاهتش چند روز بود درد داشتی ؟هزینش چقدره

بنظرم نیاز نداری هنل نکن چون همش تبلیغات، من یه ماه رو تشک دراز کشیده بودم، بعد هر دستشویی رفتن سشوار دستم میگرفتم، دارو میخوردم هی ،خیلی افتضاحه عملش مثل بینی فلان نیست که راحت باشی. میدونی جای حساسیه و یه اشتباه از طرف دکتر همه زندگیتو خراب میکنه. من رفتم پیشش چون اینستا فالوور زیاد داشت و مطبش فوق لاکچری بود ،اعتماد کردم پارسال 16 تومن دادم. ولی رید به اونجام

خوب عزیزم تشخیص دکتر بوده دیگه الان که به نظرم بهتر شده دیگه راحت شدی به نظرم زیباتر هم شده

نه بابا، ظاهرش خیلی بد دیده میشه،

الان تو میگی لابیا نباشه بهتره یعنی؟من مجردم چون بزرگ بودن خواستم متقارن شن که قشنگ شه اونجام ولی الان بشدت اعتماد بنفسم اومده پایین🥲