2777
2789
عنوان

شیمی کنکور

81 بازدید | 14 پست

بچه ها من ورودی دوازدهمم

بعد از قبل کتابای ای کیو تک پایه رو داشتم 

حالا نگاه میکنم خیلیا میرن کلاسای مختلف و اکثرا کتاباشون خیلی سبز جامع هست

استرس گرفتم😑

ای کیو تک پایه تستاش سخت تره یا خیلی سبز جامع

برای من خیلی سبز تک پایه و مبتکران اسون بود ولش کردم

نظر شما چیه؟؟

من تجربه دارم پارسال کنکور بودم

هر سوالی داری بپرس

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیشنهاد من خیلی سبز جامع به عنوان منبع ۱ هست

منم عین خودت فرزانگان بودم

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

پیشنهاد من خیلی سبز جامع به عنوان منبع ۱ هستمنم عین خودت فرزانگان بودم

سلام خوبی

خب ای کیو تک پایه چی؟؟

من خیلی سبز جامع رو امتحان نکردم اما مبتکران و خیلی سبز تک پایه برام اسون بود چیزی بهم یاد نداد

معلممون خیلی خوبه تدریسش واقعا و بهمون توصیه کرد ای کیو بگیریم

و اینکه من الان منبع اول خیلی سبز زیست دهم و یازدهم زدم به نظرت منبع دوم ای کیو جامع بزنم یا تک پایه؟ یا پینوکیو؟؟

نظرت درباره کتابای QB چیه؟

پیشنهاد من خیلی سبز جامع به عنوان منبع ۱ هستمنم عین خودت فرزانگان بودم

خیلییی استرس دارم 

به نظرت تا شهریور دهم یازدهم جمع میشه؟ صفر نیستم دهم منبع اولو زدم ولی یازدهم نه 

تازه شروع کردم

سلام خوبیخب ای کیو تک پایه چی؟؟من خیلی سبز جامع رو امتحان نکردم اما مبتکران و خیلی سبز تک پایه برام ...

ببین عزیزم اول در خصوص شیمی

من از پایه تو خبر ندارم اگر فوق العاده هستی در شیمی

اوکی هست آی کیو تک پایه ها یا ای کیو جامع  فرقی نداره کار کن

اگر سطحت متوسط یا پایین تر هست اول خیلی سبز جامع بعد ای کیو

در ضمن آزمون ها مختلف حل کن لازم نیس همه رو ثبت نام کنی فقط حل کن مثل قلمچی ماز زیستاز آرمان و سنجش برای دوران جمع بندی

در خصوص زیست شناسی

اگه خیلی سبز رو کامل حل کردی بعدش برو سراغ ای کیو...بجا تک پایه هم جامع بگیر

خیلییی استرس دارم به نظرت تا شهریور دهم یازدهم جمع میشه؟ صفر نیستم دهم منبع اولو زدم ولی یازدهم نه ت ...

بله میشه چرا نشه

۱۲ رو چیکار کردی؟

کی شروع کردی؟

اینی که میگی دهم منبع اول زدم و...در طول سال منظورت هست یا توی همین تابستون؟

اینا رو واضح بگو تا بیشتر راهنماییت کنم

بله میشه چرا نشه۱۲ رو چیکار کردی؟کی شروع کردی؟اینی که میگی دهم منبع اول زدم و...در طول سال منظورت هس ...

دوازدهم فیزیکو شروع کردم فصل ۱ هستم 

فیزیک دهم فصل ۱  تموم، فصل ۲ هنوز مونده ولی چیزی نمونده تا تموم شه

یازدهم هنوز شروع نکردم

شیمی دهم فصل۱ تموم  

فصل ۱ یازدهم شروع کردم اونم تموم میشه دو سه روزه

دوازدهم شروع نکردم هنوز ولی قصد دارم شروع کنم طبق مدرسه

زیست خیلی سبز دهم کااامل زدم

خیلی سبز یازدهم سه فصلش مونده

زیست دوازده فصل ۱ هنوز هستم

ریاضی ام طبق کلاس کرمی پیش میرم ولی از کلاساش خیلی عقب افتادم

منبع اول دهمو من تابستون پارسال زدم 

تیر ماه دست و پا شکسته میخوندم یه روز میخوندم یه روز نمیخوندم 

ولی از هفته پیش جدی شروع کردم

دوازدهم فیزیکو شروع کردم فصل ۱ هستم فیزیک دهم فصل ۱ تموم، فصل ۲ هنوز مونده ولی چیزی نمونده تا تموم ...

استمکار داشته باش این طوری پیش برو خوبه

کلاس میرم این دوتارو اخه معلمامون خوب نیستن

ماز؟

خب الان من سه جلسه فیزیک عقب افتادم با هشت جلسه ریاضی اینارو چیکار کنم؟ واقعا دارم دق میکنم از استرس

وقت داری دخترررر ببینشون

چیکار کنی؟ببینشون