2777
2789
عنوان

یکم درد و دل کنم باهاتون میاید لطفا

201 بازدید | 27 پست

بچه ها من دوست زیاد ندارم یه چندتایی هستن کلا.

یسری از دوستام بخاطر یه مواردی دلم صاف نشد تموم کردم.

ولی همینجوری پیش بره دوستی برام نمیمونه ک واسه همین دیگه دارم صبوری میکنم

نمیدونم.... شاید همه همینن ولی واقعا چرا من دویت واقعی ندارم

من عشق سابقم فوت کرد

دوستم ب اصطلاح صمیمیم ک همیشه بهم زنگ میزد خبرشو بهم تو اس ام اس داد . بعدش گوشیش کلا خاموش شد نگفت من چیکار میکنم تو اون حال فرداش روشن کرد گفت شوهرم پیشم بود نمیشد. بعد ازونموقع درگیر عروسیشه دیگه زنگ نزده بهم .ولی پیام بهم داد . ماه بعدم عروسیشه

تو بدترین حالت روحی بودم . ففط روز اول یکی دیگه از دوستام گفت بریم امامزاده باهام اومد و فقط همون شد دیگه اصلا نیومد منو ببینه با اینکه قبل این داستان هرهفته میگفت بریم بیرون بعدش دیگه نگفت من تو بدترین حالت روحی بودم و هستم هنوز ولی کنار اومدم و دارم دیگه زندگی میکنم

یکی دوبار گله کردم بهش... ولی خب گفت سرم شلوغه

الانم رفته کربلا

نمیدونم اینا ک همیشه بودن چرا تو این دوماه نیستن

دلم شکسته ازشون ولی نمیدونم من توقعم بالاست؟ اگه بخوام مثلا عروسی دوستم نرم یا با اونیکی دوستمم سرد بشم دیگه هیچ دوستی برام نمیمونه ک 

نمیدونم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه آدمایی که میشناسیشون دوستات نیستنیکی دو نفر کافیه نگران از دست دادن آدمای اضافی نباش

من کلا دو سه تا دوست دارم

مشکل اینه همون دو سه تا ک مثلا دوستای فی لتر شدمن اینطورین!

من کلا دو سه تا دوست دارممشکل اینه همون دو سه تا ک مثلا دوستای فی لتر شدمن اینطورین!

میفهممت قشنگم.. خیلی بهت تسلیت میگم و از ته قلبم واست آرامش آرزو میکنم

مهم اینه شناختیشون.. جدی نگیر

آدمای بهتری سر راهت قرار میگیره 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
میفهممت قشنگم.. خیلی بهت تسلیت میگم و از ته قلبم واست آرامش آرزو میکنممهم اینه شناختیشون.. جدی نگیرآ ...

یعنی بنظرت سرد بشم باهاشون

یکی از دوستام ک درگیر عروسیش بود یکم حق میدم بش

ولی حس واقعی بودن از دوستای اطرافم نمیگیرم

امیدوارم روزهای بهتری رو تجربه کنی 

سعی کن با خونواده ت بیشتر وقت بزاری ،اونان که برات نهایتا می مونن 

اگه شرایطشو داری،حتما برو باشگاه تا با ورزش کمی روحیت بهتر بشه 

ویا کلاسی که حالتو بهتر کنه 

به خودت کمی زمان بده ،یکم بگذره حس بهتری پیدا میکنی ،و خب میتونم بگم شرایط الان طوری شده که هر کس زندگی خودش الویته ،و تنها کسی نیستی که ارتباطش کمرنگ شده ، من خودم سعی کردم ،با خودم حالمو بهتر کنم،با ورزش،کلاس های مختلف و....

اگر پر توقع باشی، همیشه تنها میمونی،من تنهایی هم میرم بیرون خیلی راحت با یکی درد دل میکنمحالا نه این ...

نمیخوام ایندفعه کات کنم ولی میخوام کمرنگ کنم باهاشون

وقتی تو دوران سختم منو ندیدن

بعدا بگن بریم بیرون نمیرم

ولی خب به ضرر خودمه خودم تنها میمونم

الان مثلا عروسی دوستم نرم ک ماه بعده

بعدها عروسی خودم بشه دیگه دوست واقعی ندارم

یعنی بنظرت سرد بشم باهاشونیکی از دوستام ک درگیر عروسیش بود یکم حق میدم بشولی حس واقعی بودن از دوستای ...

منم همین حسو دارم. به دوستم پیام میدادم بعد چند روز جواب می‌داد،هیچوقت حالمو نپرسید،هیچوقت بجز وقتایی که کارم داشت اول پیام نداد. منم تصمیم گرفتم مثل قبل نباشم. اگه شرایطتت شبیهه سرد شو ولی اگه همیشه تو شرایط سخت کنارت بودن و این دفعه استثناست به دل نگیر

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
امیدوارم روزهای بهتری رو تجربه کنی سعی کن با خونواده ت بیشتر وقت بزاری ،اونان که برات نهایتا می مونن ...

آره منم سعیم همیشه اینه ک تنها خودم باشم و خودم با خودم حالمو خوب کنم

ولی گاهی ناراحت میشم ک دوستایی ک ب اصطلاح دوست بودن حتی یه بغل سادرم دریغ کردن

ولی واسه خودم تجربه شد ک کسایی ک تو شرایط سختن تنها نذارم

شاید حتی یه بغل ساده حالشونو خوب کنه

خیلی احساس تنهایی کردم این مدت

منم همین حسو دارم. به دوستم پیام میدادم بعد چند روز جواب می‌داد،هیچوقت حالمو نپرسید،هیچوقت بجز وقتای ...

هیچوقت ب اندازه الان شرایطم سخت نبود

اینکه بعد اینکه خبرو داد گوشیشو خاموش کرد زور داشت برام

واقعا خودخواهه 

شاید بهونه بیارم عروسیشم نرم نمیدونم‌‌...