2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خیلی عصبانیم 😠

467 بازدید | 21 پست

با اصرار های زیاد اون داریم بچه دار شدیم وگرنه من اصلا بچه نمیخواستم 

بعد همش حرص منو درمیاره ... الان تو خونمون میوه نداریم ... بهش میگم میوه بخره میگه نه میخوام برم کربلا میبرمت خونه بابات بگو بابات برات بخره 😐 

گوشت هم مدت هاست نگرفته یعنی شاید یکماه پیش خرید ولی بیشترشو مامانش برداشت و یکمیش به ما رسید

بهش میگم این ماه من باید ماهی بخورم ، باردارم میگه داری میری خونه بابات بگو بابات برات بخره 

دیروز هم بستنی که خودم خریده بودم خورد بهش میگم برام بخره میگه خودت بخر 

بعد برگشته میگه نمیخواد سونوگرافی یا هیچ آزمایشی بدی دکترا دارن پول علکی میگیرن ، نمیخواد قرص های مکمل بارداری بخوری اینا گرونن !!! 

بعدم هی میگه ما برای سیسمونی خواهرم سنگ تموم گذاشتیم پس مامان بابات کی سیسمونیمونو میارن ؟ خیلی آدم خسیس و متوقعیه ... ایکاش هیچوقت بچه دار نمیشدم 😔

تازه برگشته میگه من بازم ازت بچه میخوام 

دلم میخواد خودمو بزنم ...یکساعته از غصه نمیتونم بخوابم همش گریم میگیره ... 

به نظرتون چکار کنم ؟ چقدر دوست داشتم به جای بچه اوردن برای این آدم میرفتم سراغ اهداف و موفقیت هام .. به خودم میرسیدم و ... نظر شما چیه ؟ شما جای من بودین چکار میکردین ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

دیگ کار از کار گذشته الان بارداری

بیچاره اون بچه همین

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ کار از کار گذشته الان بارداریبیچاره اون بچه همین

بخدا تو دوران خاستگاری انقدر پسر خوب و همه جوره ماهی بود که فکرشم نمیکردم یوهو اینجوری بشه ... چقدر من دوسش داشتم ، چقدر به خاطرش خاستگارامو رد کردم

وقتی اخلاقای عجیبش معلوم شد که دیگه خبر نامزدی و عقدمون تو کل فامیل پخش شده بود 

یعنی قبلش نمیدونستی چه مدلیه؟

ببین تو دوران خاستگاری که خیییلی پسر خوب و همه جوره ماهی بود ، تو دوران عقد یه چیزایی دیدم ولی به خاطر خوبیاش باهاش کنار اومدم 

بعد عروسی هم خرجامون کمتر بود یعنی مثلا واسم مهم نبود اگه ۵ ماه میوه تو یخچالمون نباشه یا بابت خرید نکردنش ناراحت بودم ولی زیاد مهم نبود چون باردار نبودم ولی بعد بارداری تغذیم خیلی مهم شد یا مثلا قبلا هر ماه بهم پول میداد کلشو واسه خودم خرج میکردم

ولی وقتی باردار شدم کلی خرجای اضافه داریم و خیلی چیزا مهم شده که قبلش نبود ، البته ازش قول و تعهد محکم روی کاغذ گرفتم که تو بارداریم همه جوره به تغذیم برسه ولی زد زیر قولش 😒

چی بگیم فقط به فکر بچت باش دیگه هیچ انسانی کامل نیست یه سوال شرایط مالیش چطوره؟

جدیدنا خوب نیست ولی میدونم میتونه پول جور کنه و حداقل ۴ تا میوه برام بخره ... ولی نمیخره فقط توقع داره بابام پولمو بده 

منم متنفرم از این عقایدش ، به نظرم تنها کسیکه در قبال من و بچم مسئوله شوهرمه ... حتی روم نمیشه به بابام بگم برام گوشت و میوه و ماهی بخره

مگه نمیدونسی اینطوریه؟‌

چقدر این سوالو میپرسین 

گفتم که تو خاستگاری همه جوره خودشو خوب نشون داد ، بعد عروسی هم خرج نکردنش زیاد واسم مهم نبود و اینکه خودش به حسابم پول میریخت و هر چی میخواستم میخریدم ولی بعد بارداری وضع مالیش هم ضعیفتر شده و هم یه سری خرجای مهم دیگه مثل تغدیه من و ... اضافه شده که قبلا نبود 

بنظرم الان که باردار هستی یکم سیاست بخرج بده

شاید ورق برگشت.

فعلن بحثها رو پیش نکش که دعوا و دلخوری و استرس و گریه پیش بیاد.واسه بچه خوب نیست اصلن...

یجور دیگه بهاش صحبت کن.غیر مستقیم بگو که بفهمه

مثلن بگو فلان خوراکی رو (مثلن ماهی)بخورم بچه باهوش میشه

یا فلان میوه بچه رو خوشگل میکنه...

یاباهم رفتید بیرون جلو مغازه رد شدی بگو 

وای بچه تکون خورد فک کنم دلش خاس.

اینها رو از زبان بچه ات بگو...شاید بخاطر مهر پدریش بخره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.