2777
2789

دوستم بنده خدا ۴۰ سالش هست رفته سرویس بهداشتی بشوره با وایتکس 

بعد یهو اومده بیرون گفته نفسم گرفته 

نتونست نفس بکشه بردن بیمارستان 

الان هوشیاری هیچی 

گفتن ایست قلبی

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بله

لابد برای شستن وایتکس و جرم گیر قاطی کرده و خودشم نرفته بیرون همونجا مونده. بعدشم سرگیجه گرفته

مامان منم یه بار حالش بد شد اما خداروشکر بعد خوب شد

خیلی خطرناکه 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخیییی😪ولی نه وایتکس‌ ماده شوینده س امکان ندارهبا دکتر مشورت کنین و از اول این داستانو براش بگین

تو کما هست بنده خدا

الان بیمارستان بودم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
آره ممکنه ،اگه چندتا شوینده باهم قاطی کرده باشه و نفسش تنگ شده باشه و اکسیژن به قلبشون نمیرسه دیگه ا ...

یا خدا 

احتمالا وایتکس و جرمگیر بودهمنم یه بار همین کارو کردم. خدا به بچه هام رحم کرد زنده موندم

خدا نکرده ایست قلبی نمیشه دیگه

تا میشه با پودر لباسشویی سرویس بشورید .خیلی که گذشت یبار وایتکس بزنید . جرمگیر هم که جدا .

دقیقا 

کاش این نکرده بود

وای بنده خدا ایشالا حالش خوب بشه . من اینو نشنیدم ولی ترکیب وایتکس و جوهر نمک خیلی دیدم فوت کردن حتی ...

یهو قلب ادم بگیره 

وای

وای من چند وقت پیش زمستون بود همین قبل عید وایتکس و جوهر نمک و تایید قاطی کردم تو سرویس ریختم بشورم وای بوش گرفت منو انقد سرفه میکردم داشتم خفه میشدم چشام از حدقه زده بود بیرون اصلا هیچ راه تنفسی نداشتم ی دم فقط سرفه میکردم مردم و زنده شدم خوب شد خداروشکر ب بچم چیزی نشد با اون خالم نذاشتم بره سمت سرویس سمت تراس نگهش داشتم تا بو بره 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .