بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا همیشه بوده کم و زیاد ولی بوده وجود بچه باعث گرمی خانواده و روان اجتماع میشه روزی و رزق ش هم با خداست و با خودش برکت میاره مخصوصا دختر زندگی ادمو از این رو به اون رو میکنه این چیزاییه که من خودم تو زندگی دیدم ، تو وسط کرونا بچه دار شدم اونم دختر شد هیچوقت پشیمون نشدم از وجود یه بچه هیچ وقت هم لنگ روزیش نبودم
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
نکنه تو غزه یا افغانستان یا سوریه هستیم خبر نداریم ؟ تو برنامه گهواره بپرس اینحا ناامیدت میکنن از زن ...
تو هیچ کدوم از اون کشورها منابع آبی صفر نشده خودشون دارن میگن نهایت تا شهریور آب باشه نیازی به پرسیدن از برنامه گهواره نیست آدمی که عقل و منطق داشته باشه میفهمه تو این شرایط بحرانی بچه آوردن جنایت هست در حق اون بچه