2777
2789

دیشب رفتیم نمایشگاه یه پسره توضیح میداد

نمایشگاهش درباره محرم بود

و داشت درباره اهل بیت توضیح میدادو صحنه های کربلا رو با مجسمه ساخته بودن. با خانواد ه رفته بودیم

من همش نگاهمو پایین مینداختم یا به مجسمه ها نگاه میکردم. تو صورت پسره که توضیح میداد نگاه نمیکردم، خیلی ادم محترم و با ادبی بود کلی توضیح داد همه رو

بعد حس کردم طرف ناراحت شد مثلا حس کرد دارم بهش بی احترامی میکنم یا بی حوصله هستم و به زور وایسادم. 

کلا اینجور وقتا با خودم درگیرم از یه طرف خوشم نمیاد تمام مدت تو صورت مرد زل بزنم از یه طرف میگم نکنه اشتباه برداشت شه

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

من این مشکلو تو دانشگاه با پسرا هم دارم

از یه طرف میخوام زل نزنم از یه طرف نمیخوام تعامل صفر باشه و همش نگاهم رو زمین باشه حس میکنم در دوحالت برداشت بدی میشه

حد وسطشو بلد نیستم

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.