2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل خرجی خونه دست منه اصلا عادت نداره بپرسه چی خریدی چقد خرج کردی

منظورم خرجی خونه نیست. خرجی خودته. مثلا رفتی ارایشگاه، واسه خودت لباس خریدی و این چیزا. چیکار می‌کنی که ازت توضیح نمیخواد؟

خودش میده من چیزی نمیگم ماهانه میزنه کارتم چیزی هم لازم داشته باشم کارت خودش میده

خب عزیزم شما رفتارت باهاش چجوریه طرز فکرت چحوریه که ایشونم خودش راحت بهت پول میده و حساب پس نمیگیره ازت؟ 

منظورم خرجی خونه نیست. خرجی خودته. مثلا رفتی ارایشگاه، واسه خودت لباس خریدی و این چیزا. چیکار می‌کنی ...

خب عزیزم از همون پولی که میده همه کار میکنم لباس واسه هردوتامون، آرایشگاه، خرید مایحتاج خونه و هرچی کا فکر کنی 

خب عزیزم از همون پولی که میده همه کار میکنم لباس واسه هردوتامون، آرایشگاه، خرید مایحتاج خونه و هرچی ...

شما خانه داری؟ دقیقا باهاش چجوری رفتار می‌کنی که ایشونم پولشو در اختیار شما می‌ذاره راحت؟

خب عزیزم شما رفتارت باهاش چجوریه طرز فکرت چحوریه که ایشونم خودش راحت بهت پول میده و حساب پس نمیگیره ...

زیاد نباید توضیح بدی بد عادت میشن.

من از اول کارت حقوق میزاره باهم خرید میرفتیم چندسال کارش دوره ی مقدار خودش برمیداره بیشترش میزارا برا خرج کل خونه خودم دیگ مدیریت میکنم ک البته خیلی سخته 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
آره خانه دارم هیچی کلا از اول روشش همین بوده عزیزم

یه سوال دیگه گلم. شما از اول زندگی بهش کمک مالی کردی ؟ یعنی مثلاً هرجا کم آورده، از خانوادت پول گرفتی بدی بهش ؟ یا مثلا طلاتو بفروشی ؟ یا کلا از لحاظ مالی ، خودتو کشیدی کنار از اول ؟

از. همون اول ازش پول بخواه و خیلی در مورد چیزایی ک خریدی. صحبت نکن اگ میبینی از اوناس ک دخالت میکنه

قیمتارو نگو 

وقتی شوهرت چیزی میخره مدام بازپزسی نکن و قیمتارو نپرس اونوقت اونو تبدیل ب ادمی خشیس میکنی یا مخفی کار

مثلا شوهرت یه پیتزا برات خریده، تشکر فراوون کن

اونوقت بازم تکزار میکنه

ولی اگ گیر بدی این چیه خریدی گرونه و این حرفا

دفعه بعدی یرای خودش میخره و برای تو نه و اونوقت خسیس میشه برای تو

وقتی چیزی برات میخره هرچند کوچیک خیلی. ذوق نشون بده و خوشحالیستو ابراز کن تا بازم تکرار بشه

اینکه توضیح نخواد به نظرم نرمال نیست من شوهرم یه لباس زیرم بخره حتما باید بپرسم چند از کجا و چجوری ا ...

وای مخ من سوت میکشه مک در ماه خیلی بیرون اگر بخوام ریز ب ریز توضیح بدم یادم نمیمونه اونم تمایل نداره بپرسه چون کل خرج خونه با منه از خوراکی لباس مواد غذایی میوه وو

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....