2777
2789

توی نت من دیدم که گفتن لیزر بهتره تا جراحی باز هم دوره نقاهتش کوتاه تره و هم احتمال برگشتت تقریبا صفره

اما امروز مطب یه پزشکی که زنگ زدم منشی گفت که نه هر جا گفته لیزره دروغه و حتما باید با جراحی اون پیازه متورمو برداشت و از ریشه دراوردش

الان کدوم بهتره؟شما تجربه ای داشتین؟

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بزار باشه هرچی توشه بریزه بیرون ، جلوش نگیر ببیین مال من وحشتناک بود وووحشتناک دوسال هرچی گرمی ...

ماله من دو ساله همونجوری مونده نه بزرگتر شده نه کوچیکتر شبیهه یه جوش گوشتی میمونه.وقتی تکیه میدم،کیشینم یا دراز میکشم خونابه ازش میزنه بیرون.

این دو سالم هر از چند گاهی فقط کوچیک میشه ولی باز بعده یه مدت برمیگرده به حالت اولیه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
فکر میکنم جراحی ...بهتر باشه

آخه میگن با جراحی ممکنه بعده یه مدت برگرده و نقاهتشم۴ماهه س.

عه ؟؟ خب پس مال من چی بوده ؟ مال من ازش مووو میومد بیرون دکترا همه گفتن کیست موییه خب خیلی عفونت ازش ...

ا

تا جایی که میدونم عملم میکنی باز احتمال بازگشت داره کیست مویی فک نمیکنم خود ب خود خوب بشه 

برای من خیلی عفونت نمیاد ولی هر چند وقت یبار عفونت میکنه دردش وحشتناکههه اصلا نمیتونم بشینم خیلی بدهههه

ماله من دو ساله همونجوری مونده نه بزرگتر شده نه کوچیکتر شبیهه یه جوش گوشتی میمونه.وقتی تکیه میدم،کیش ...

مال من خیلی بدتر بود ولش کردم خوب شد 

میدونی چی بزنی معجزه می‌کنه ؟؟ 

ببین نوره زرنیخ اصل بزن روش پاره میشه همه چی ازش میاد. بیرون 

آخه میگن با جراحی ممکنه بعده یه مدت برگرده و نقاهتشم۴ماهه س.

منم شنیدم با لیزر ممکنه برگرده ن بابا کی میگه چهار ماهه اگه عمقش زیاد باشه شاید طول بکشه اونم ن انقد 

الان همکار شوهرم عمل کرده بود دوهفته ی خوب شد

اتا جایی که میدونم عملم میکنی باز احتمال بازگشت داره کیست مویی فک نمیکنم خود ب خود خوب بشه برای من خ ...

نوره اصل زرنیخ دار بزار روش ، الکل هم خیلی عالیه 

این قشنگ پاره بشه بزنه هرچی هست توش بریزه بیرون 

مال من پاره شد 

باورت میشه نوره زدم موی قلمبه سر ازش میزد بیرون ؟🤣🤣🤣بعد پاره شد کلا پشتم لخته خوب ریخت بیرون 

مال من خیلی بدتر بود ولش کردم خوب شد میدونی چی بزنی معجزه می‌کنه ؟؟ ببین نوره زرنیخ اصل بزن روش پاره ...

برای من اصلا پاره نمیشه دیگه نمیتونم طاقت بیارم خودم میترکونم چرکو خون ازش میاد یکم آروم میشم