2777
2789

سال گذشته تو همین ماه دختر قشنگم ک جنین بود از دست دادم  حالا باز خواب دیدم اینم از دستت دادم ایقدر تو خواب گریه کردم ک نگو 

من از تکرار این درد می ترسم 

خیلی حالم بده اصلادفکر نمیکردم مرگ جنین اینقدر سخت باشه😭😭

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدت به خدا باشه ذکر بگو

🥲  خیلی شوکم.

چرا اینقدر این خوابه واقعی بود دلم گرفت باز از درد و غم 😢 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

عزیز دلم،منم این درد و تجربه کردم واقعا سخته،اما افکاره‌منفی رو از خودت دور کن استرس نگیر،ایشاالله خدا محافظ و نگهدارشه 🫂🤍

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

خیره ان شالله 

تعبیر خوابت سلامتی و تندرستی بچته. الهی که سالم و صالح باشه و ۱۲۰ سال زندگی کنه و آوازه نام نیکش عالمگیر بشه و باعث شادی خدا و مردم و مامان باباش بشه. الهی که بنده خوب خدا باشه روی زمین💚

عزیزم گریه نکن خیره خواب مرگ جنین تازه تعبیرش خوبه غصه نخور که برات سمه برای سلامتی جنین کوچولو ی ما ...

بسلامتی بغل بگیریش عزیزم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صدقه بده و قرآن بخون و صلوات بفرست 

چیزی نمیشه عزیزم 

آیت الکرسی بخون 

دلت رو به اثرات منفی نبر 

بعضی از خواب ها کلا حس میکنیم واقعی هستن اونم بخاطر درگیری ذهن در طول روز هستش 

انشاالله نی نی قشنگت به شادی و سلامتی به دنیا میاد