2777
2789

عالیه‌..حتما برو دنبال علاقت..نا امید نشو

موفق باشی

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

فیلم بازی کردی خبرم کن یه سال از من کوچیکتری

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثابت قدمی خاصی میخواد تو سخت ترین شرایط باید قوی باشی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اگر توش استعداد داری و میتونی چرا که نه

فقط باید اکتات سریع و به موقع و به جا باشه که اینارو خودت یاد میگیری آفرین که از این سن به فکر خودتو آیندت هستی.

مردا به من میتونید درخواست دوستی بدید من با بقیه زن ها فرق دارم 

یعنی امکان موفق شدنم و چهره شدنم هست

مجید واشقانی میگفت ممکنه یکی دو روزه برسه یه ۵ ساله میگه اون شبی که اخراجی ها اکران شد من و کامبیز دیرباز و پژمان بازغی باهم رفتیم کامبیز دیرباز خیلی معروف شد بعد از اون ولی من ۸ سال بعدش چقدر هم تو سری از بابا و اینا میشنیده 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

واقعا بنظرم نصف شانش نصفم استعداده

دقیقا ولی از دانشگاه بری خیلی بهتره