2777
2789
عنوان

بیاین بگین شماهم از خواهرشوهرتون ناراحت می‌شدید یا نه خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 84 پست
عزیزم نمیدونم والا اینک دروغ گفته ناراحتتون کرده و اینک توو صورتمون گفت دروغ گفته وگرنه من از خدامه ...

وای بهتر همینو بهونه کن نه برو نه بیاد 

بهشم بگو عزیزم شرایطت حساسه انشالا بهتر شدی مزاحم میشیم 

دعوت هم نمیکنم میترسم بهت فشار بیاد و اذیت بشی بالاخره ادم تو این شرایط تو خونه ی خودش راحتتره

این عتیقه طوریش بشه میخواد بندازه گردن کسی یا انتظار کمک تو کارای خونه اش رو خواهد داشت از الان کم کم دور شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس لطفا خلاصه بگو مسئله چيه تا بتونم راهنماييت كنم و يك وقت قضاوت غلط نكنم عزيزم.

عزیزم خلاصش اینک خواهرشوهرم از هفته ی پیش گف گوشیش سوخته و میره خونه ی مادرشوهرش ک فاصلش  ۴ ساعته با خونش منو شوهرمم هی زنگ ب شوهرش ک رسیدید سلام برسونید شوهرشم میگف اره گرمه امروز گفتن اومدن رفتیم خونشون خاهرشوهرم گف اره گوشیم سالمه خونه ی مادرشوهرمم  نرفته بودیم یه امپول زدم نباید گوشی دستم میگرفتم ۳ روز کسی نباید دورم میومد و ۱۴ روز نباید بیرون میرفتم منو همسرم خیلی ناراحت شدیم انگار من میخاسم خونش برم پلاس شم  شوهرم زنگ میزد همش ب شوهرش ک گوشیش درست شد و.. از خونشون زود ما سدیم بریم ک شوهرش گف حواستونو  جم کنید کسی جز شما نمیدونه!

اینی شوهرم انقد دق مرگم کرده سر این خواهرش عذاب نموند توو نامزدی ک بم داد الانم گفتم بش خوب رید ب هی ...

🤣شوهر منم هی میگفتم دختر داییم مثل خواهرمه و کوفت و زهرمار 

دقیقا همین داستان توت رو ما هم با دختر دایی داشتیم 

کار خدا داییه اومد رید بهشون قطع رابطه کردن خلاص شدم🤣🤣

میفهمم چی میگی 

عین رابطه من و زن داداشم

تک دختره و ما هردو شهر غریبیم

برا ما برعکسه من خیلی دلم میسوخت میگفتم غریبه کسی رو نداره دل میسوزندم بهش هرجا میرفتیم با داداشم هماهنگ بودیم و زنگ میزدم‌ما پارکیم بیاید ما فلانیم تا زن داداشم دیدم میپیچونه زود دوهزاریم افتادیم و دوری دوستی اتخاذ کردم

🤣شوهر منم هی میگفتم دختر داییم مثل خواهرمه و کوفت و زهرمار دقیقا همین داستان توت رو ما هم با دختر د ...

حالا شوهرم انقد اتیشیه  میخواد برینه ب خاهرش بازم خاهرش میخواد بندازه گردنه من ک داداشش رو پُر کردم هربار شوهرم میشورتش  کلی نفرینم میکنه ک تو ب داداشم  یاد دادی.‌حالا اینا کنار شوهرش اخر شب براش کادو رو بردیم بده زنش بمن سلام نداد.‌ببینا بدهکار شدیم

میفهمم چی میگی عین رابطه من و زن داداشمتک دختره و ما هردو شهر غریبیمبرا ما برعکسه من خیلی دلم میسوخت ...

خدا شاهده انقد دلم میسوزه براش منه خررررو بگو ب شوهرم میگفتم پول بذار براش گوشی بخر. خیلی حالم بد شد .‌خب عین ادم بگو امپول زدم خونم نیاید. اصلا چ امپولیه ک باس قرنطینه شه سه روز؟؟ بعد توو صورتمون گف دروغ گفتم

حالا شوهرم انقد اتیشیه میخواد برینه ب خاهرش بازم خاهرش میخواد بندازه گردنه من ک داداشش رو پُر کردم ...

تو الکی شوهرت ریدنی برو بگو وای اینطوری نگو خواهرته وضعیتش خوب نیست خوبیت نداره باهاش بد حرف بزنی🤣 به خواهر شوهرت بگو وای عزیزم به دل نگیر و فلان 

بعدشم از اون ور مغز شوهرتو بشور فاصله بگیره

میگیرع ب امید حق..حالا چندم هرماه پریود میشی اجی

فدات شم خدا کنه چون من سیکلم ۲۶ یا ۲۷ روزس دیگ بیشتر نمیشه تخمک گذاریم ۸ تا ۱۳ امه امروز ۱۲ سیکلم اقدام داشتم با کیت تخمک گذاری پیش میرم . دعا کن بگیره بخدا داغونم . تو بچه داری عزیزم یا عین من چشم انتظاری؟

تو الکی شوهرت ریدنی برو بگو وای اینطوری نگو خواهرته وضعیتش خوب نیست خوبیت نداره باهاش بد حرف بزنی🤣 ...

اتفاوت شوهرم الان عین پلنگ پشتمه من میگم بخر توو روو میگم‌این نمیخره  ک . فقط میگه وای تو چق دلسوزی خاهرم عوضی حالا خاهرش با ما دعوا داره آخه از شوهرم خونه میخاد دیوونمون کردن

خدا شاهده انقد دلم میسوزه براش منه خررررو بگو ب شوهرم میگفتم پول بذار براش گوشی بخر. خیلی حالم بد شد ...

بنظرم بهش نگع شاید باردار باشه یه وقت مشکلی براش پیش نیاد.یه مدت بذاریذش تو حال خودش زنگ و تماسی نزنین بهس

خدا شاهده انقد دلم میسوزه براش منه خررررو بگو ب شوهرم میگفتم پول بذار براش گوشی بخر. خیلی حالم بد شد ...

میترسیده لو بره خودش گفته

فقط دوری و‌دوستی

خیلی هم باز علیه اونا حرف نزن شوهرت نگه از خدا خواستی و دنبال بهانه بودی

ولی بگو دیگه درست نیست انقد تو همیم شاید شوهرش راضی نیست

اتفاوت شوهرم الان عین پلنگ پشتمه من میگم بخر توو روو میگم‌این نمیخره ک . فقط میگه وای تو چق دلسوزی ...

الهی شکر شوهرت پشتته پس رفتار و طرز فکر همه اشون به پشمت

برن پاره شن مهم نیست