2777
2789

حالا من خودم احمق نیستم ولی میدونید یه سریا خیلی جالبن (فکر کنم فقط منم به این چیزا فکر میکنم😭😂)

زندگی نامه دانشمندا رو زیاد زیر و رو میکنم مثلا نیکولا تسلا یا همین مریم میرزاخانی خودمون

یا یکی بود توی کلاسمون تا ته یه چیزی رو در نمیاورد ول نمیکرد بیشتر وقتا اون سوال میپرسید بعد یه بار جواب سوالی رو معلم مون نداد بهش جلسه بعدی با کلی فرضیه و تحلیل دوباره کلی برای معلممون توضیحات داد..ما رشتمون تجربی بود و با اینکه نمراتش همهه بالای ۱۹ونیم بود هم عربی رو خیلی تخصصی تر میخوند هم فارسی رو در حد انسانی ها هم زبانو خیلی تخصصی میخوند و کلا خیلی به نظرم تیزهوش بود نمیدونم الان کجاست چیکار میکنهه یهو یادش افتادم بعد دیگه رفتم سراغ شخصیت شناسی این نابغه ها

خیلی دوست دارم درباره شخصیتشون بیشتر بدونم اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب به همه طر شخصیت های نابغه علاقه داری؟ ایلان ماسک جف بزوس بابک زنجانی چرچیل زندگی اینارم مطا ...

خیلیی علاقه دارمم

اوناهم میخونم حتما

بعد به نظرتون آدمای نابغه و باهوش خودشون میدونن اینو و قبول دارن؟ویا اقراری میکنن به نابغه بودنشون؟

روتین زندگیشون با اکثریت جامعه متفاوته 

خیلی به ظواهر اهمیت نمی‌دن 

زیاد  اجتماعی نیستن 

یه جور بامزه ای هم تو بعضی مسائل پیش پا افتاده خنگ بازی درمیارن

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها

همه جور شخصیتی دارن و یه چیز ثابت نیست به نظرم ولی اکثرشون زندگی عاشقانه ناموفق دارند ... و خب چون مغزشون پردازش سریع و دقیق تری میکنه سوالات بیشتری براشون پیش میاد و این برای آدمای عادی جالبه برای اونا یه چیز معمولی و پیش افتادس.... انسانهای باهوش اگر اراده قوی داشته باشند و محیط خوبی رشد کنند می‌درخشند مابقی میرند جزو انسانهای معمولی یا دزدهای حرفه ای

باران پاییزیِ عصرجمعه

خیلیی علاقه دارمماوناهم میخونم حتمابعد به نظرتون آدمای نابغه و باهوش خودشون میدونن اینو و قبول دارن؟ ...

تازگیا گفته بودن آدمای باهوش فکر میکنن خنگ و احمقن 

نمی‌دونم چقدر راسته 

یعنی چه اخلاقا و ویژگی هایی دارن که نظر بقیه متفاوته؟

چیزایی براشون مهمه و الویت داره که برای مردم عادی مهم نیست 

و برعکس 

افسرده ام چون حقایق برام روشن تره

زندگی برام حوصله سر بره😂 من مثلا عقایدی تو ذهنم دارم راجب فلان رویداد یا فلان رفتار یک عضو خونواده نوی یک دعوا مثلا،

بعد نیبینم دور و بری ها میرسن بهش در حدلی که من انقدر اون رو دم دستی میدونستم که حتی اشاره بهش نکردم

یعنی عیبم اینه که قبل اینکه معنی رو بگم تفسیر میکنم انگار. یهویی تفسیرمو میگم و نمیگم از کجا نشات گرفته و اونام نمیفهمن.

من خیلی زیاد تحلیلگرم و بخش زیادی از این ب اصِطلاح جلو بودنم رو مدیون اینم. توی همه زمینه ها کمکم کرده

البته ذهنمو نمیتونم خاموش کنم و خیلی میپره و خیلی فکر و خیال و تحلیل میکنم گذشتم رو و این گاهی اذیت کنندس