2777
2789
عنوان

باطل کردن🚷دوعا

122 بازدید | 9 پست

بچه ها لطفا راهنمایی کنید چجوری پای دعا و جادو و تو زندگیتون میبندین بدون انجام دادن خودش 

لطفا اگه شده راهنمایی کنید 

چون یکسری ها تو آشناها خیلی اهلش هستن  و قشنگ بعد یک قضیه ای بد شدن روابط خانوادگی رو حس میکنم و یک سنگینی فضا احساس میکنم

من خودم اهل این قضایا نیستم و احساس میکنم هر کی انجام داده جور دیگه تاوان پس داده پس نمیتونم انجامش بدم برای دفع 

ولی میدونم واقعیت داره و به چشم دیدم 

ولی لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید و برام توضیح بدید چی کنم

سنگ قلیاب بگیر از عطاری با سرکه مخلوط کن بجوشون یک قابلمه.. بشدت بوی بد خواهد داد مثل بوی فاضلاب.. بزار ولرم شه برو حموم کن و با اون مخلوطه قلیاب و سرکه 5سل باطل السحر بده.. بگو هر که کرده عاطل من میکنم باطل.. بعد یکم ازش بردار بریز 4 گوشه خونت... هر روزم سه بار موقع  بیدار شدن از خاب آیت الکرسی بخون و فوت کن دوروبرت.. برای دفع شر دشمناتم چله زیارت عاشورا با علقمه بخون. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزيزم. واقعيت كه داره اينا. ولي واسه درست كردنش هم اصلاااا به دعا نويس و اينا رجوع نكن. هم گناه هم شرك. 

فقط بايد از طريق قران و قران خوندن حلش كني. 

دور از جون بميري هم سمت دعا نويس نرو. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

سنگ قلیاب بگیر از عطاری با سرکه مخلوط کن بجوشون یک قابلمه.. بشدت بوی بد خواهد داد مثل بوی فاضلاب.. ب ...

عزیزم بنظرم همون آیت و الکرسی افاقه میکنه متاسفانه توصیه شما درباره سنگ قلیاب واقعا خطرناکه از نظر. علمی لطفا به کسی هم توصیه نکن چون گازش سمی و باعث خفگی و مسمومیت میشه ولی ممنون برای توجه تون

عزیزم بنظرم همون آیت و الکرسی افاقه میکنه متاسفانه توصیه شما درباره سنگ قلیاب واقعا خطرناکه از نظر. ...

عزيزم بعضي از روحانيون معمولا ميگن كه كدوم سوره ها رو بخوني كه خيلي خوبه. من دقيق نميدونم. فقط سوره بقره رو شنيدم. ولي اگر پرس و جو كني خيلي خوبه. 

ان شاءالله كه به زودي مشكلت حل شه عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.