2777
2789

سه تا دختر دارم دختر بزرگم ۵سالشه خونه مادرشوهر تو یه اتاق زندگی میکنم البته هم سفره نیستیم ،خیلی اینجا عصبی شدم انقد که من ریلکس و بیخیال بودم دوسال اول زندگیمم جدا بودم بعدش بخاطر مسائل مالی مجبور شدم بیام خونه مادرشوهرم،دوبرابر اخلاقای خوبشون جروبحث و انرژی منفی تو این خونس،هم دوتا دخترم عصبی شدن هم خودم،یه ماه پیش یا بیشتر دخترم تو حیاط بود صداش کردم اومد مادرشوهرم اینا هم مهمون داشتن،گفتم مامان چرا هر چی صدات میزنم نمیای گفت تو حیاط عمو (شوهرخاله شوهرم)گفته یواش بیا بریم بهت میوه بدم بعد خواست ازم عکس بگیره منم گفتم نه مامانم دعوام میکنه،تعجیم کردم چرا دخترم بخاطر یه عکس گفته مامانم دعوام میکنه گفتم دختر مامانی مگه چجوری میخاست عکس بگیره،گفت عمو گفته شلوارت بکش پایین عکس بگیرم ببینم مو داره منو میگین یخ کردم از بیرون از داخل شدم کوره اتیش تا چادر زدم سر برم دعوا جیم زد فرار کرد زنگ زدم شوهرم گفتم چیشده گفت صداش در نیار تا بیام،شوهرم گفت فیلم بازی کنیم یعنی نفهمیدیم تا باز برگرده گفتیم باشه،خلاصه یه هفته بعد دیدم دختر بزرگم داره دست میزنه به ممنوعه خواهرش دعواش نکردم هیچ،گفتم مامانی از کجا یاد گرفتی گفت عمو اینجوری کرده همون شوهر خاله شوهرم همون روز تو کوچه هم بغلش کرده بهش دست زده،بهش توضیح دادم کار بدیه و توضیح دادم چیزی به کسی نگه که اون نامرد بیاد دو سه روز پیش پیداش شد همه بودن خانواده شوهرم خانواده شوهرخالش شوهرم معلومش کرد کتکش زد پیرسگ۶۰سال داره باور کن پیره خر بعد از کلی انکار میگه یوقت ادم تو حال خودش نیست پرو پرو باز فحش و دعوا دیگه رفتن ،بجز این بحثا دوتا برادر شوهر دارم اکثر وقتا دعواس الان دستمام می‌لرزه اعصابم خرده دستام درد میکنه ،به شوهرم گفتم میگه تا برج ۲یا۳میریم بهم وقت بده من تحت فشار عصبی هستم هر ان ممکنه یه خریتی کنم،کسی هم نیست بچه هام بزارم پیشش برم مشاوره یعنی میترسم بزارم پیش کسی .چیکار کنم تا دو ماه دیگه طاقت بیارم،بعد اون معلوم شد اون پیره خر قبلا با چندتا بچه کوچیک فامیل همین کارو هم کرده😖⁦☹️⁩منم دیگه به شوهرم گفتم دیگع قطع ارتباط با خانواده خالت اونم قبول کرد

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎

همشو دیگه اول نوشتم بگید چه کاری درسته چجوری طاقت بیارم ناگفته نماند خونه ای که الان داخلش هستیم خاله شوهرم به تازگی خریدتش و تا دو ماه وقت داریم بریم اونا میان اینجا دوباره یه چند شب دیگه چجوری رفتار کنم باهاشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا مراقب بچه هاتون باشید تازه روزی که اینکارو کرده همه خونه بودیم دخترم تو حیاط بازی میکرده اگه ولشم کرده بودم رفته بودم بیرون میگفتم تقصیر خودم بوده بچم ول کردم اما بودم یه اتاق فاصلمون بوده همش

همشو دیگه اول نوشتم بگید چه کاری درسته چجوری طاقت بیارم ناگفته نماند خونه ای که الان داخلش هستیم خال ...

برو خونه مامانت ینی چی چجوری رفتار کنم بچهای تو امنیت ندارن به خاطر اون اشغال اونوخ فکر چجوری رفتار کردنی من جای تو بودم ابروشو میبردم کثافتو

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس
کثافت بچه باز اصابم خورد شد ازون خراب شده بیاید بیرون خدا کنه یاد بچهات نمونه کارای این اشغال 

دخترم پنج سالشه صددرصد یادش میمونه ولی دسد که اون کتک خورده مشاوره گفت بزارید بیینه

اعصابم ریخت بهم اینا مریضه روانین،، اصلا روزی که میخواد بیاد خونه نمون سعی کن اصلا دبگه باهاش روبرو نشی مطمئن باش اون به خودتم نظر داره،، یکمم بیشتر حواست به بچه عات باشه دختربچه خیلی حساسه دیگه هیچوقت یادش نمیره این اتفاقو

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒