2777
2789

حدود یک ماه و نیم دیگه باز مدرسه ها باز میشه. ععععقققققق. باز درس و مشق و ریاضی و جیغ و داد و.... سگ تو مدرسه خخخخخ. میره سوم. تازه یکی دیگم دارم سال دیگه میره پیش دبستلنی واویلا

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس ماها که آزمون آموزگاری دادیم، نخوایم قبول شیم 😅💁

ننننهههههه🤣🤣🤣

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
خیلی زود خسته شدی دختر من امسال نهمه

بخدا ینی این دو سال خیلی اذیت شدم اصلا فکر نمیکروم انقدر سخت باشه مخصوصا کلاس اول وای وای وای

سخته معلمی؟ فک کنم جز شیرینی کار با بچه ها و قشنگی دنیاشون، سختی ش زیاد باشه💁

خب بستگی داره چه مقطعی و چه درسی تدریس کنی. به نظر من آموزگاری سختتره تا متوسطه. چون بار درسی دانش آموز رو دوش معلمه و چندین کتاب رو هم باید تدریس کنه و مرتبا جوابگوی والدین هم باشه و جلسه برگزار کنه براشون

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند