2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه جدا نشدی یه فرصت دیگه به خودتون بده پل های پشت سرتو با طلاق خراب نکن .‌نی نی سایتم اکثرا یا بچه ان یا از رو هیجان طلاق طلاق میکنن. طلاق برای شرایط سخته. به این آسونی زن و شوهر نمیتونن از هم‌دل بکنن

کاربر سال ۹۲ ام( لیلا۷۲۱ )که به لطف نی نی سایت تعلیق شدم😏
اگه جدا نشدی یه فرصت دیگه به خودتون بده پل های پشت سرتو با طلاق خراب نکن .‌نی نی سایتم اکثرا یا بچه ...

نه نشدم الانم مشکلی نداریم فقط با خودم نمیتونم کنار بیام اگه دوس داشتی تاپیک قبلمو بخون

به نظرتون میتونم اون چتا رو فراموش کنم؟

خانم ها اتفاقات تلخو معمولا فراموش نمیکنن ولی با عشقتون کمرنگ میشه زیاد مرورش نکن دیگه

کاربر سال ۹۲ ام( لیلا۷۲۱ )که به لطف نی نی سایت تعلیق شدم😏

سلام من هم دقیقا شرایط شما را دارم شوهر من هم سه سال پیش با یه خانمی که بیوه بود در حد چت و رابطه کاری و تلفنی ارتباط داشت که من تصادفی پیام هاشون را تو گوشی شوهرم دیدم. بعد چون شرایط طلاق نداشتم بخشیدم .البته اون خانم با تحریک حس همذات‌پنداری شوهرم نسبت به بچه هاش وارد شده بود .چون یتیم بودن و شوهرم هم در کودکی یتیم شده. بعد شوهرم خواست برای اینکه بتونه هوای اونا را داشته باشه من با خانمه دوست بشم. من هم قبول کردم. یه مدت رفت و آمد داشتیم تا بعد دوباره یواشکی گوشی شوهرم را چک کردم دیدم براش شعر عاشقانه فرستاده .شوهرم هم فحشش داده و بلاک کرده . من از همه چت هاشون عکس گرفته بودم و تو مدت دوستیمون آدرس خانواده شوهرش را فهمیدم. رفتم خونه زنه و تهدیدش کردم اگه پاش را از زندگیم نکشه بیرون ،عکس چت ها را به پدرشوهرش نشون میدم تا بچه ها را ازش بگیره، اونم دیگه رها کرد.