2777
2789

تا ۶ ماه اول رابطمون عالی بود دقیقا ادم رویاهام بود هر روز همدیگه رو میدیدیمهمه دوستام راجب رابطمون که چقدر‌قشنگه صحبت میکردن 

اما کم کم همه چیز عوض شد فقط هفته ای ۲ بار همو میبینیم کلا با دوستاشه زنگم بزنه کوتاه صحبت میکنه چون با دوستاشه

اصلا چت نمیکنیم نه صبح بخیری نه هیچی 

اخر شب زنگ میزنیم شب بخیر میگیم  و تمام 

بعضی شبا که تا صبح با دوستاشه شب بخیری ام د‌ر کار نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسری که این همه رفیق باز باشه کنسله

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

خیر 

لحظه ای نمیتونم آویزون بمونم

تهدید به رفتن هم نمیکنم فقط در و میبندم و میرم

و از زندگی ۱۸سالم همینجوری گذشتم 

بدون مهریه بدون نفقه  بدون یک لوازم و فقط با بچه هام رفتم 

حتا ندید منو که بخاد بحث کنه یا مثلا نزاره برم

اومد دید نیستم و تمام

کاربر سال۹۷م

نمیخوام دلتو بلرزونم ولی ظاهرا نفر سوم یه رابطه شدی...

کاربر آقا هستم // مهربانی مهمترین اصل انسانیت است . اگر کسی از من کمکی بخواهد به این معنی است که من هنوز بر روی زمین ارزش دارم.