2777
2789
عنوان

بتام خیلی کم رفته بالا بعد سه روز

148 بازدید | 20 پست

سلام دوستان لطفا اگ کسی اطلاع داره جواب سوالمو بده من دوتا سقط ناخواسته داشتم تااینک همین یازده روز پیش فهمیدم دوباره باردارم چند روز اول نرفتم بتا بدم گفتم یکم بره بالاتر خلاصه بعد چندروز ک رفتم بتام ۱۰۶ بودش دکتر گفت دوباره تکرارش کن تیتر بتا نوشت برام امروز ک میشه سه روز بعد ازمایش بتای اول دادم بتارو عددش شده بود ۱۶۳ لکه بینی هم دارم کمی حالا بااین اوصاف ممکنه که جنین سالم بمونه و نیوفته؟دیگ خیلی ناامیدم خیلی خسته شدم😔درد شکم و لگن و هیچیم ندارم فقط لکه بینی قهوه ای کمرنگ

تازه شنیدم میگن اگ جنین اختلالی داشته باشه خودش میوفته و شیافم تاثیری درش نداره ولی از دیروز ک لکه بینی دارم هنوز هیپ اتفاقی نیوفتاده درحالی ک دوتا سقط قبلیم لکه دیدن همانا و سقط شدن همانا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه بنظرم طبیعی هست..و. تیتر خیلی دقیق تر هست

اخه دکترم گفت کمه خیلی نسبت ب سه روز خیلی کم پیشرفت کرده دیگ منم ناامید شدم و حتی استراحتم نکردم گفت شاید سقط بشه یا خارج از رحمه درحالی ک هیچ دردی ندارم

لطفا شکمتو گرم نگه دار،خرما بخور سیب و به و گلابی بخور کشمش بخورلطفا ماست و دوغ، هندونه، آب سرد ،خیا ...

ینی ممکنه بره بالا؟؟دیگ از همون عصری ک شنیدم بتام کمه کلا ناامید شدم و منتظرم هرلحظه سقط بشه💔

بتا بعد 72ساعت اگه همون آزمایشگاه تکرار کردی باید بالای 500 میشد 

ولی بازم توکل به خدا 

شیاف داری بذار شبی یکی

ولی اگه خدای نکرده نشد حتما پیگیر باش 

من 4تا 5 تا سقط مدل به مدل داشتم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
ینی ممکنه بره بالا؟؟دیگ از همون عصری ک شنیدم بتام کمه کلا ناامید شدم و منتظرم هرلحظه سقط بشه💔

آره عزیزم دوست منم بستری کردن بیمارستان گفتن نرفته بالا باید کورتاژ شی ،شانسش خورد به تعطیلات کسی نبود کار اینو بکنه این تو بیمارستان ۵ الی ۶ روزی بستری موند روزی که می خواستن کورتاژ کنن گفته بودند بزار یه آزمایش بده بده که دیده بودن خیلی رفته بالا و بعد سونو کرده بودن جنین دیده شده بود

لطفا با پارچه نخی مثلا چادر نماز شکمتو گرم نگه دار از زیر لباست بپیچ به شکمت و سردیجاتی که گفتم رو نخور 

ان شاءالله به صلاحت باشه میره بالا عزیزم 

و ان شاالله نی نی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و زیبا صورت و زیبا سیرت و آخر عاقبت بخیر خدا نصیبت کنه

بتا بعد 72ساعت اگه همون آزمایشگاه تکرار کردی باید بالای 500 میشد ولی بازم توکل به خدا شیاف داری بذار ...

اره همون ازمایشگاه بود منم همینو میگم باید بیشتر میبود و الان واقعا دیگ سردرگمم

آره عزیزم دوست منم بستری کردن بیمارستان گفتن نرفته بالا باید کورتاژ شی ،شانسش خورد به تعطیلات کسی نب ...

من ک دیگ واسه این امیدی ندارم ولی کاش بشه اینجوری ک گفتی مرسی قشنگم هزاربرابر دعای قشنگت برگرده ب خودت و زندگیت🩵