فاطمهfk مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 150 عنوان بهترین دکتر برای ای وی اف تعیین جنسیت در تهران 64 بازدید | 5 پست دوستانی که انجام دادن و مثبت شده میشه دکتر معرفی کنن و بگن چقدر هزینه اش شد؟مرکز مام چطور؟ 1404/05/12 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنیان259 عضویت: 1394/05/10 تعداد پست: 3295 دکتر سهیلا عارفیدکتر میترا فروتنبیمارستان بهمن هستنکلا جنین شناس اونجا عالیه سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم
فاطمهfk مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 150 دکتر سهیلا عارفیدکتر میترا فروتنبیمارستان بهمن هستنکلا جنین شناس اونجا عالیه مرسی عزیزمشما انجام دادید؟
پرنیان259 عضویت: 1394/05/10 تعداد پست: 3295 مرسی عزیزمشما انجام دادید؟ من نه ولی میرفتم بهمن و مطب این دوتا اکثر بیماراشون واسه تعیین جنسیت بودندوست خودم پسر میخواست عارفی رفت سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم
فاطمهfk مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 150 من نه ولی میرفتم بهمن و مطب این دوتا اکثر بیماراشون واسه تعیین جنسیت بودندوست خودم پسر میخواست عارفی ... در مورد بیمارستان بهمن خیلی بد گفتن تو همین نی نی سایت که خیلی بد و غیر بهداشتی اتاقای انتقالشنظرات خیلی متفاوت
پرنیان259 عضویت: 1394/05/10 تعداد پست: 3295 در مورد بیمارستان بهمن خیلی بد گفتن تو همین نی نی سایت که خیلی بد و غیر بهداشتی اتاقای انتقالشنظرات ... من سه سال پیش میرفتم که خوب بود فقط بخش ivf کلا شلوغه چون چندتا پزشک خوب هست که مدام کار میکنن جدیدا خبری ندارم سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم