2777
2789

دکتر سهیلا عارفی

دکتر میترا فروتن

بیمارستان بهمن هستن

کلا جنین شناس اونجا عالیه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزمشما انجام دادید؟

من نه ولی میرفتم بهمن و مطب این دوتا اکثر بیماراشون واسه تعیین جنسیت بودن

دوست خودم پسر میخواست عارفی رفت

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
من نه ولی میرفتم بهمن و مطب این دوتا اکثر بیماراشون واسه تعیین جنسیت بودندوست خودم پسر میخواست عارفی ...

در مورد بیمارستان بهمن خیلی بد گفتن تو همین نی نی سایت که خیلی بد و غیر بهداشتی اتاقای انتقالش

نظرات خیلی متفاوت

در مورد بیمارستان بهمن خیلی بد گفتن تو همین نی نی سایت که خیلی بد و غیر بهداشتی اتاقای انتقالشنظرات ...

من سه سال پیش میرفتم که خوب بود فقط بخش ivf کلا شلوغه چون چندتا پزشک خوب هست که مدام کار میکنن  جدیدا خبری ندارم