2777
2789

من خودم رفته بودیم مهمونی و خیلی با فیس رفتم یه چیزی رو بیارم  دیدم همه بد نگاه میکنن لباسم پاره شده بود و لباس زیر گل گلیم پیدا شده بود 

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

وایی به بار همسایه نذری آورد بود تو سینی چند تا کاسه من کاسه هارو برنداشتن حواسم نبود بخدا ...

سینی خواستم بردارم اینم سفت چسبیده بود یکی یکی بردار اصلا تو حال خودم نبودم نفهمیدم چی گفت به خودم آمدم از خجالت مردممممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی به بار همسایه نذری آورد بود تو سینی چند تا کاسه من کاسه هارو برنداشتن حواسم نبود بخدا ...سینی خ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣عالی فقط همسایه که هی میگه یکی بردار

با دوستم توی مترو بودیم که یک پرونده راهنمایی رانندگی پیدا کردیم که صاحبش جا گذاشته بود توی مترو و طرف میخواست گواهینامه بگیره 

خلاصه یکی دیکه از دوستام زنگ زد به صاحب پرونده چون مشخصات توی پرونده بود . که بیاد تحویل بگیره 

این یکی دوستم بلند بلند میگفت بگو اِشانتیون یادش نشه بهت بده😂😂

حالا منظور دوستم مُشتُلُق بود 😂 وای ما رو میگی هنوزم اینو تعریف میکنیم و میخندیم 😂

رفتم بانک همون اول که نشستم فهمیدم صندلی چرخ دار خرابه 

ندید گرفتم

داشتم  با کارمند بانک حرف میزدم

دیدم صندلی حرکت کرد رفت 

من بین زمین و هوام

ولی خدا رو شکر جمعش کردم

نیفتادم

ولی برگشتم پشت سرم دیدم یه اقاهه خودشو نگه داشته نخنده

ولی چشماش میخندید

با دوستم توی مترو بودیم که یک پرونده راهنمایی رانندگی پیدا کردیم که صاحبش جا گذاشته بود توی مترو و ط ...

واییییی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عالی بود 

رفتم بانک همون اول که نشستم فهمیدم صندلی چرخ دار خرابه ندید گرفتمداشتم با کارمند بانک حرف میزدمدیدم ...

یه لحظه تصور کردم🤣🤣🤣🤣 خیلی خوب بودد

تابستون بود.صبح خواستم برم کارنامه کلاس هشتم بگیرم.دامن پوشیده بودم به جا دکمه گیره فلزی داشت.چادر سر کردم.رسیدم خیابون اصلی.دیدم چیزی مانع راه رفتنم هست.گیره دامنم و زیپش باز شده بود افتاده بود مچ پام تازه متوجه شدم از ذوقم دمپایی بزرگ آبی پلاستیکی پوشیدم.این نمونه کوچکی از سوتی هامه.

امتحان داشتیم قفل کلاس را خراب کردیم اومدیم از کلاس بیرون. مدیر رفته بود به در لگد میزد در را بزور ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣قیافه مدیر دیدنیه

تابستون بود.صبح خواستم برم کارنامه کلاس هشتم بگیرم.دامن پوشیده بودم به جا دکمه گیره فلزی داشت.چادر س ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من عاشق دمپایت شدم

دمت گرم