2777
2789

به شوهرم گفتم فلانی عمل پروتز سینه کرده الا پشیمونم فک میکنم هردفعه ببینش یادش میوفته و تصور میکنه مردن دیگه بهش اعتماد دارم ولی خب ذهنم درگیره ی چیزی بگین درستش کنم  ی چیزی ک ذهنش نره سمتش یادش بره پوف عجب غلطی کردم اعصابم خورده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الا چیکار کنمممممممم ی زری از دهنم پرید اصلا اعصاب نمونده برام مسه سگ پشیمونم

بازی با کلمات😁 

دیگه حرفشو نیار و هر موقع دیدید اونو یه بحث خوب بنداز وسط سرگرم صحبت شید

کمرنگ میشه تو ذهنش حتی شاید یادش بره

کشش نده،اگرکشش بدی بدتر توذهنش میمونع،توروستای مادرم قدیما حمام عمومی بود،همه زنا باهم میرفتن حموم،یکی از زنا میرفته تمام خصوصیات بدنی دوست صمیمی شو باشوهرش میگه،شوهر زنه باشوهردوست صمیمیش دعواشون میشه و میگه زنت زیرخواب منه نشون ب این نشون که کنارباسنش خال داره،اون مرده هم باور می‌کنه وهم شوهر زنه رو می‌کشه هم زنشو،اون سال هفت نفر سر این جریان کشته شدن