2777
2789
عنوان

خانومایی که از بارداری سر در میارن بیا لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 31 پست
آخه لک قهوه‌ای ودرد نوک سینه ازعلائم بارداریه انشاءالله هرچی تودلته همون بشه گلم

درد نوک سینم یکی دو روز که از موعدم گذشته بود خیلی بود و سینم قشنگ نوش تیز شده بود 

اما الان درست شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دل درد پریودی داشتم چند روز و هی پد میذاشتم خبری نبود و با احتمال ۱ درصد بی بی چک گرفتم که مطمىن ...

ای جاانم عزیزم

منم ترشح قهوه ای که داشتم گفتم دارم پری میشم و پد گذاشتم یه روز اما دیدم هیچی نیست برداشتم

انشالله هر چی خدا صلاح بدونه عزیزم توکلت به خدا باشه منم سپردم به خداگفتم اگر به صلاحمه،باشم

ان شالله توکل بخدا 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
درد نوک سینم یکی دو روز که از موعدم گذشته بود خیلی بود و سینم قشنگ نوش تیز شده بود اما الان درست شده

آره دردش دائمی نیست فک کنم شایداون موقع ک درد داشتی زمان لانه گزینی بودجاشومحکم میکردفسقلی😍😍😍

آره دردش دائمی نیست فک کنم شایداون موقع ک درد داشتی زمان لانه گزینی بودجاشومحکم میکردفسقلی😍😍😍

واای خدا اینجوری گفتی دلم یجوری شداا😍😍

یعنی هستم؟دلم نمیخواد بی بی بزنم یهو یه خطی باشه اخه انگار ضد حاله واسه همین تو این ۷ روزم نزدم

نه اصلا استفاده نکردم

اخه خواهر مجردمم لکه بینی داره برای همین نمیشه ۱۰۰ در ۱۰۰ گفت بارداری

اگر بی بی چکت مثبت شد بارداری 

مارک ویتاساین بگیر 

لاوین رز و اینا نه .. دوستم باردار نبود دوتا بی بی چکش مثبت شده بود واسه همین گفتم اون مارکی که بهتر نشون میده رو بگیری چون خودم ۵۰ ۶۰ تا ازش تو این چندسال استفاده کردم 🤭

اخه خواهر مجردمم لکه بینی داره برای همین نمیشه ۱۰۰ در ۱۰۰ گفت بارداری اگر بی بی چکت مثبت شد بارداری ...

مرسی از راهنماییت

مارک بتا گرفتم روش زده ۹۹.۹ درصد دقت داره

دیگه نمیدونم

مرسی از راهنماییتمارک بتا گرفتم روش زده ۹۹.۹ درصد دقت دارهدیگه نمیدونم

من شب تست زدم زودم نشون داد .. یه چندساعت ادرار نگه داریم که غلیظ شه اوکیه برای شما ۷ ۸ روز گذشته دیگه نشون میده