2777
2789

بقیه ندونن مثلا خبلی ساده لباس بپوشه گوشیش یه مدل معمولی باشه و همه فکر کنن وضعش متوسطه

(نه اینکه خسیس باشه صرفا ساده باشه)

دیدتون به همچین آدمی چجوریه و تو دلتون چه فکری راجع بهش میکنین

._.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم

من دوس دارم از زندگیم لذت ببرم و خوب بگردم و بپوشم و بخورم

دوست ندارم پول الکی جمع کنم و لذتشو نبرم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
نمیدونممن دوس دارم از زندگیم لذت ببرم و خوب بگردم و بپوشم و بخورمدوست ندارم پول الکی جمع کنم و لذتشو ...

سفر زیاد بره خارجی و ... ولی خب ظاهرش ساده باشه بده؟

._.

سفر زیاد بره خارجی و ... ولی خب ظاهرش ساده باشه بده؟

اوکیه بنظرم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
جمع میکنه برا وراث

اونی که جمع میکنه برا وارث خسیسه

اینی که استارتر میگه چشم و هم چشمی نداره . پولدارای واقعی اینجورین

گوشی ساده ..ولی تغذیه و تفریح عالی باشگاه خوب ...و هیچ جا هم جار نمیزنن استوری نمیکنن تو چشم مردم