2777
2789

سلام دوستان از وضع کمرم نگم براتون که خیلی داغونه بچه کوچیک هم دارم مجبورم هر روز جارو بزنم 

اگر تجربه ای دارید ممنون میشم در اختیارم بذارید

جارو برقی معمولی بخرم؟ 

یا جارو برقی عصایی؟ (شارژی نه) برقی

تا 10 تومن چه مارکی بخرم سبک و جمع و جور با مکش خوب؟ 

تا ده تومن شیائومی

سایت تاج کالا چک کن

قطعاً جاروی عصایی ، جارو های مخزن دار قدیمی دیگه الان کاربرد ندارن استفاده ازشون اذیت کنندس

من با همون سیم هم مشکل دارم و میخوام شارژی بگیرم

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم نظرم جاروی عصایی هست فکر میکنم سبک تر و راحت تره تا جارو رو هی پشت سرم بکشم

نه خیلی مخزن کوچیکی داره و هی باید تمیزش کنی...بعدشم باید هی بزنی به پریز و همون دنگ و فنگ جارو برقی معمولی رو داره

جارو دستی برقی که به درد نمیخوره...همون جارو برقی معمولی بگیری بهتره....شارژی باشه بهتره اما اگر شار ...

چرا جارو عصایی ایرادش چیه مکش نداره؟ یا همون دسته خالی سنگینه؟ 

خودم تاحالا نداشتم و باهاش کار نکردم 

جارو دستی برقی که به درد نمیخوره...همون جارو برقی معمولی بگیری بهتره....شارژی باشه بهتره اما اگر شار ...

شارژی کوچیک قدیم داشتم مکش نداشت انداختم رفت

گفتم مکش برقیش شاید خوب باشه 

چرا جارو عصایی ایرادش چیه مکش نداره؟ یا همون دسته خالی سنگینه؟ خودم تاحالا نداشتم و باهاش کار نکردم

من هر دو اینا رو دارم...جارو عصایی به درد یه فضای کوچیک میخوره و خیلی مخزنش کوچیکه و باید همش بلندش کنی...اما جاروی معمولی نیاز نیست بلندش کنی خودش باهات میاد....مخزنش بزرگه و راحتتره..