2777
2789
عنوان

دوران دوستی

89 بازدید | 13 پست

خانم ها اگه خودتون تجربه کردید بگید چون مسئله ای نیست ک بگید دوستم این مدلی بود ، خواهرم 

چون خیلیا درموردش صحبت نمیکنن

به نظرتون واقعا ی پسر دخترو رو دوست داشته باشه میتونه تو دوستی رابطه نداشته باشن؟

یعنی خودتون این تجربه رو داشتید با کسی ی مدتی باشید حالا چ به ازدواح ختم شه یا نشه اما بگید این خط قرمزه بپذیره ؟

یعنی جدی جدی دارم رد میدم

لطفا نیاید بگید دیگه زمان قدیم نیست و فلان من بیست و هفت سالمه این برام خط قرمزه ک تو دوستی رابطه داشته باشم 

منم واسم خط قرمز بود

۳سال دوست بودیم ولی رابطه ی ج... نداشتیم

اخرشم جدا شدیم،خوشحالم که هیچوقت قبول نکردم

چون دوستی آشناییه

ممکن بود نداشتن بکارت روی تصمیم جداییم تاثیر بزاره و بیشتر به پاش بمونم،پس کارم از نظر خودم درست بود

فرهنگ جامعه ای که من توش هستم انتظار دارن دختر تا عروسی باکره باشه

دلتنگ آواز قو🦢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ وجه رابطع نداشته باش ببین دوست داشتن خودش حس جنسی رو قطعا فعال می‌کنه ولی پسری که دوست داره میزاره صد در صد مال خودش بشی بعد انجام بده چون می‌ترسه خدایی نکرده بهم نرسید و ایندت سر این تباه بشع

بستگی به دو طرف داره به نظرم 

ولی خوب تو دوستی رابطه هم هست اینکه رابطه بخواد به این معنی نیست که دوستت نداشته باشه بالاخره واسه نیازامون میریم تو رابطه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

به هیچ وجه رابطع نداشته باش ببین دوست داشتن خودش حس جنسی رو قطعا فعال می‌کنه ولی پسری که دوست داره م ...

میدونم 

میخوام ببینم ممکنه صبر کنه؟! 

شما تجربه ای داشتید ک طرف صبر کنه؟

بهترین کارو کردی منم فرهنگمون همینجوریه

اره کاریش نمیشه کرد

بهترین توصیم اینه داخل رابطه ی بالای یکسال نمونی که بخواد به اینجاها برسه

اون یکسال هم فقط شناخت،اگه نیومد خواستگاری کات

دلتنگ آواز قو🦢