2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بده

پیام نور خرم آباد انگار بیابونه

من آزاد بودم رفتم پیام نور

واقعا بزرگترین اشتباهم

آزاد خدااسسسس

ولی پیام نور در برابرش مزخرفه

تصوراتتو از دانشگاه بهم میریزه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من انصراف دادم چون خیلب خر تو خر بود استادا چیزی درس نمیدان میگفتن خودتون بخونین سر کلاس بچه ها مسخره بازی در میاوردن دل ب درس نمیدادن فضای کلاسا جدی نبود

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

بد نیست ولی حس دانشگاه نمیده انگار سر و ته نداره

چون کلاساش اختیاریه، بعضی درسای عمومی اصن استاد

ندارن، 80 درصدش خودخوانه

مدرکشم نسبت به بقیه ضعیف تره

البته با همینا هم خیلیا درس خوندن به جایی رسیدن

یکیش بابای خودم

ولی خب سطحش کلا همه جوره پایینتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اصلا بد نیست من خیلیارو میشناسم تو ازمونایه مختلف قبول شدن با مدرک پیام نور

چون تستیه سوالات اینگار عادت کردن به این نوع ازمونا

بعدم یه استاد داشتیم مشترک بین پیام نور و فرهنگیان بود میگفت برین کتابایه پیام نور و بخونین

و میگفت وقتی دانشگاه ازاد باز شد این یه نوع نقشه بود پیام نور و تخریب کنن و ازاد رو ببرن بالا وگرنه ۹۹درصد استاداشون یکیه و ازاد اینقد تبلیغ کرد دانشجویارو کشید سمت خودش داوطلبایه پیام نور کمتر شد گفتن لابد یچیزیش هست 

💍♥️