2777
2789
عنوان

خانوما کیا با بچه یه ساله یا کلا بچه کوچیک ناخواسته باردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 39 پست
نه نههه اصلا دلم نمیخاد پسرمو بفرستم جایی اصلاااااا

منم همین بودم حتی برای یک شب زایمان ک قرار بود بیمارستان بشم کلی گریه کردم دو ساعت  عادت هاشو میگفتم ک اذیت نشه 

حتی الآنم سخته برام ولی چند شب پیشم بود تا صب بیدار می‌نشست و.....

اما روزها نه چون نمی‌خوام از فضا و من دور باشه و ذهنش درگیر 

در کل سخته امیدوارم روزای خوشی در انتظارت باشه شماام برای من دعا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم مواجهه با این قضیه یهویی اولش سخته، اما یه سرمایه بزرگ میشه برای پسرت، یه مدل فداکاری مادرانس ...

اره پذیرشش یکم سخته اما خیلی دارم خودمو قانع میکنم که هم باید با پسرم خیلی خوب باشم هم با نوزادی که قراره بیاد کنارمون

دیگه شرایطی که خودم پیش آوردم خودم باید تحمل کنم حسابی 

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
منم همین بودم حتی برای یک شب زایمان ک قرار بود بیمارستان بشم کلی گریه کردم دو ساعت عادت هاشو میگفتم ...

عزیزم 

دقیقا هیمن حال تو رو دارم 

مرسی عزیزدلم منم برات آروزی حال خوب دارم خدا کوچولوهاتم حفظ کنه 

اره پذیرشش یکم سخته اما خیلی دارم خودمو قانع میکنم که هم باید با پسرم خیلی خوب باشم هم با نوزادی که ...

به چشم تحمل که نگاهش کنی اذیت میشی، اما به چشم هدیه، خدا خواسته بودن و... این چیزا ک فکر کنی، ناخودآگاه ذهنت مثبت میشه و صبورتر میشی

من عجیب معتقدم به وجود اومدن یه بچه فقط دست خداست خودم برا بچه اول چندسال دویدم و نشد، همینطوری هی ن ...

نمیدونم من و همسرم خیلییییی عاشقانه با هم ازدواج کردیم 

اما یه مدته خیلی رابطمون خراب شده 

و دقیقا همین ماه که من دیگه خیلی بریدم 

یهو متوجه شدم حامله ام 

خنده ام گرفته بود والله مثل تو فیلما😂🤭

شاید خدا خواست که ما صبورتر بشیم و رابطمون درست کنیم نمیدونم واقعا برا خودمم خیلی عجیب بود 

من بچه اولم سه ماه تو اقدام بودم صد بار رابطه داشتیم که بشه حالا این دفعه با یه بارررر

به چشم تحمل که نگاهش کنی اذیت میشی، اما به چشم هدیه، خدا خواسته بودن و... این چیزا ک فکر کنی، ناخودآ ...

چه قشنگ گفتی 

اره واقعا درست میگی 

نمیدونم من و همسرم خیلییییی عاشقانه با هم ازدواج کردیم اما یه مدته خیلی رابطمون خراب شده و دقیقا همی ...

عزیزمممم، پس معجزه خدا بوده برای زندگیت، ایشالا هر روز زندگیت قشنگ و قشنگ تر بشه، عموی من و زن عموم باهم به مشکل خورده بودن تا ابنکه مث شما خدا با ی بار رابطه بهشون نی نی داد، الان زندگی شون زمین تا اسمون عوض شده، تو حاملگی خیلی زن عموم اذیت شد، اما بعد به دنیا اومدن بچه عموم فقط میشینه بالاسر بچه و از ذوق گریه میکنه، دست و پای زن عموم و می‌بوسه و...

خلاصه که معجزه خدا رو دست کم نگیر :)

عزیزمممم، پس معجزه خدا بوده برای زندگیت، ایشالا هر روز زندگیت قشنگ و قشنگ تر بشه، عموی من و زن عموم ...

قربونت برم عزیزدلم 

منم امیدوارم همه چی درست شه 

و خدا کمکم کنه که بتونم از پسش بربیام