2777
2789

چند وقت پیش به همکارم ابراز علاقه کردم 

در کمال ناباوری با یه واکنش خیلی سرد مواجه شدم ،طوریکه اصلا بروی خودش نیاورد

خیلی بهم سخت گذشت ...تو خودم شکستم

بعد از اون بدون اینکه  مثل همیشه برم دم اتاقش خوش و بش کنم 

میرفتم تو اتاقم و حتی الامکان سعی میکردم نبینمش 

تا اینکه امروز خودش به یه بهانه اومد دم اتاقم و بعد از چند دقیقه بحث در مورد کار ( دلیلشم خیلی واجب نبود که بخواد بیاد دم اتاقم)

حرف رو کشوند سمت آزمونم و گفت خب آزمونتون چطور بود ؟ راحت شدین دیگه و....

شما برداشتتتون ازین رفتارش چیه؟ 

و من دیگر جوان نخواهم شد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چجور بود برخوردت؟ چجور نگات میکرد؟؟ لحنش تغییر کرده بود یا مثل همیشه بود؟؟

چند روزگذشته فقط

اومده احوالپرسی یاکنجکاوی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ولی بنظر من آدم با انصافیه، چون بر فرض دلش نبوده الکی بازیچه نکرده اسی روهمون اول با پیام و بعد با ب ...

اإره بازیش،نداده،،،یاادا نیومده ،،،آب نمک نخابونده

کارمنطقی انجام داده،،،،قبلن گفتم طرف جاخورده جی،میگفت اون لحظه،،،یافرداش نمیدونست چکارکنه،،،،،،،دیگه همکاره،فقط برا استارتر،بایدعادی،رفتارکنه

بدون دلخوری

مگربعدن حرفی بزنه آقا،،،،ولی همینکه استارترحرف دلشوبهش فهموند خوبه ،،تودلش نموندکه،چرانگفتم چر؟(بچه که نیستن،دونفر عاقل وتحصیلکردن )،،،،واکنششون بایدمنطقی وبا احترام باشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اإره بازیش،نداده،،،یاادا نیومده ،،،آب نمک نخابونده کارمنطقی انجام داده،،،،قبلن گفتم طرف جاخورده جی ...

اره دقیقا فقط فاز اونایی که میگفتن باهاش بد باش و سرد باش و کور شو و دور شو ازش و نمی‌فهمم

اینکه ما به یکی علاقه داشته باشیم وبگیم اونم حتما حسش باید مثل ما باشه ، مثل این میمونه که بگیم چون ما شیر رو نمی‌خوریم پس نباید اون مارو بخوره.

ولی استاتر این چند روز خیلی از خدا خواستم که با فراموشش کنی یا اگه قسمتتونه برسید بهم